9

Сюлейман паша

преди 2 години

На времето *** отарашяваха до дупка колите на турските гастарбайтери и свитите под предлог ,,незаконни" вещи ги продаваха в така наречените ,,оказионни" магазини!Що пари направиха от тия вехтории!!!А народа тогава гладен за всичко западно!Кой ти гледа,че са били от найлон и т.н.-важното е да пише нещо на латинице!Ее,за какво ми е да знам какво означава написаното!Сега,изглежда глада е пак на прага и явно пак ще се вьрти индийския филм ,,грамофон свири бебе плаче"...

8

Анонимен

преди 2 години

Защо ги продават? Да ги даряват на хората от домовете за вързастни хора или социалните да ги даряват на хора от уязвими групи. Може да влезнат в Държавен резерв и когато ктане пожар или наводнение да се даряват на пострадалите. Преди месеци в пожарите когато изгоряма много къщи държавата с нищо не помогна хората. Служебното правителство само знае да лае и нищо не прави. Тотално неадекватни.

7

Анонимен

преди 2 години

Маркови дрежки Ники, Адибас и Рибок

6

До Анонимен 6

преди 2 години

сега напиши и къде е магазинчето, аз ще го посетя наместо Веско. той нека си пише.

5

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ - Митницата продава конфискуваните стоки на доста символични цени. Във Варна имат магазинче, където съм ходил. Кожени яки ботуши естествена кожа със супер готин дизайн за 30-40 лв. Какво искаш повече?

4

Анонимен

преди 2 години

Ако е добра цената - наемаш един магазин на Цар Симеон и за 2 месеца разцъкваш всичко.

3

Анонимен

преди 2 години

чиста кражба с цел печалба, на която казват "конфискувано", да те окрадат законно

2

Анонимен

преди 2 години

Адидас от памук и полиестер оргинален.

1

Асан

преди 2 години

Ква марка са Adibas :)))