26

Даньо Асад-Борман

преди 2 години

Родената в Аржентина Меркел го е пазила (докато е била Канцлерин).Но май наближава политическият край на г-жа Браун-Хитлер.

25

дедо Ташунко

преди 2 години

Номер 16 изчерпателно е казал пълната истина. Болшевишката пропаганта е изключително примитивна и никой не се е учил от нея.

24

дедо Ташунко

преди 2 години

Името му е д-р Гьобелс и взема с лекота и пълно отличие изпитите при 7 факултета. Баща на нацистката пропаганда. И до ден днешен няма равен на себе си по интелект в тази сфера.

23

Кармен Златарева

преди 2 години

До АЛО ЕВРЕИТЕ: Българите не получават социални помощи, защото си мълчат. Ромите получават всякакви помощи и улеснения покровителствани от евреите,защото те са така нареченото 13то коляно т.е. родственици на евреите. Положението на привилигерованите роми е навсякъде по Европа, Англия и САЩ еднакво

22

.

преди 2 години

Вечни герой слава

21

Още

преди 2 години

Завинаги трябва да е почетен гражданин

20

някой

преди 2 години

До: Е как така? (номер 25) Много ясно! Ти ако знаеш още колко други нацисти са участвали в управлението на ГДР, ще ти хвръкне шапката! От какво мислиш са създали полицията и армията на бившата ГДР? Много от командирите са били бивши офицери от Вермахта и СС.

19

Е как така?

преди 2 години

Потсдам не е ли бил в източна Германия? Бившето ГДР? Държали са си го като почетен гражданин ли?

18

Анонимен

преди 2 години

Е сега, неприятна подробност. Някой ще бъде уволнен, друг порицан. То и у нас има закон за комунистическия режим, но това не пречи още да има паметници на разни бивши вождове и партийци под път и на път.

17

Анонимен

преди 2 години

До: номер 16 Напротив, точно обратното е: Гьобелс и другите нацисти са се учили от съветската болшевишка пропаганда!

16

някой

преди 2 години

До: номер 18 В голяма заблуда си човече! Не се бъзикам, нито искам да се заяждам с тебе. Казвам ти го защото знам много факти от историята. Хитлер е бил вегетарианец, въздържател и непушач. Нацистите са били първите които са започнали кампания срещу пушачите. Чудя се как ли не им е минало наум да направят както в днешно време - на всички цигарени кутии да наплякат страшни снимки с умиращи пушачи и техните деца! Еми, не са пушили само в тясното обкръжение на фюрера.Така и с ваксините.

15

Хаха

преди 2 години

Знаели са навярно, ама са си трайкали. После в общината са навлезли кафяви екскр...елементи и са надали вой.

14

Анонимен

преди 2 години

Гьобелс за един ден можеше да накара всички да се ваксинират без да разполага с Интернет, цифрова телевизия с национален обхват, цветен ежедневен печат... Служителите на днешната пропаганда и агитация са пълни леваци. Разполагат с всички инструменти и никой не им вярва.

13

Анонимен

преди 2 години

Ех, ***...Още в заглавието и правописна грешка. Как се пише името на този град???

12

Анонимен

преди 2 години

Не виждам защо се срамуват? Все пак И германци И комунистическите държави и всички всички точно от Гьобелс са се учили на пропаганда! А методите му и сега се използват, да не кажа че стават все по-популярни. Това с повтарянето на лъжи докато станат истина, смесване на лъжи и полу-истини, американските и комунистически пропагандни филми включително художествени .. все Гьобелс ги е измислил

11

Сюлейман паша

преди 2 години

Така значи...Пак надделяха еврейските пари и пропаганда!Бедните германци,и след десетки години продьлжават да унижават собствените си достойни хора,истинските германци!С най голямо удоволствие,с двете си рьце бих гласувал да ги направят почетни граждани на Истанбул!!!

10

Анонимен

преди 2 години

По времето на Гьобелс на всеки журналист, който е допуснал правописна грешка щеше да му се случи нещо отвратително. Ето затова е почетен гражданин.

9

Няма лошо

преди 2 години

А кой да бъде почетен гражданин. Може би Азис или пък Урсула ?!

8

някой

преди 2 години

Верно бе! И Хитлер е бил сред почетните граждани на Потсдам. Премахнали са го чак през 1990 г.!После защо се учудваме че още има паметник на Тодор Живков във Правец!

7

Асан

преди 2 години

А Тиквата е почетен селянин на Банкя и на Симитли :)))