56

Радослав

преди 2 години

Ето за това нямаме правителство, защото всички партии знаят, че държавата е разграбена до дупка и ще топат топката докато служебно правителство не понесе негативите и накрая всички партии ще се върнат на бял кон! Поне още 2-3 трябва да се завърти рулетката за да може каквото има да гърми да гръмне и най важното горещия картоф да не е в ръцете на една партия за да може да се размине отговорността. Когато българите излязат на масов протест партиите отново ще го яхнат и ще се завърнат за да грабят!

55

Лошо

преди 2 години

Пътнико свиден, пътнико млад, тръгвай си Радев от нашия свят.

54

иво

преди 2 години

КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ , радефф , ПЛАЩАЙ М И СИ ВЪРВИ !

53

Бай Баяни

преди 2 години

До Мнение, като гледаш асфалт да не си полагал та знаеш какви граждани работят там. Лесно да си седнал зад компютъра на Партията и да хейтиш, невръстеник.

52

Комуновируса

преди 2 години

Тук един пита защо протестирали роми. Друг пък защо гласували за ГЕРБ. Ромите са български граждани и имат равни права дори с *** на президента дори. При ГЕРБ си имаха работа и си храниха семействата, а сега Радев ги обрече на глад.

51

Каун Грипенов

преди 2 години

Мисля,че вече номерът Бойко е виновен се изтри. Фирмите на Бойко и т.н. също. Пътищата са ремонтирани и построени, трудът и материалите фактурирани. Хайде сега Радев плащай, това не ти е "*** гейт" на протежетата ти братя Бобокови и подаръчни пликчета за трансплантация в Швейцария, г-н пРезидент.

50

Анонимен

преди 2 години

Значи при Бойко бяха добре а сега са зле. Време е да ги съкратят без заплати

49

Анонимен

преди 2 години

На България ще и трябва поне едно десетилетие за да си възстанови опосканата държава която ни завеща крадецът!

48

Гербер

преди 2 години

До 55. Ооооо, ама то е ясно, че щеше да се появи коментар като твоя. И аз не случайно го споменах. Защото знам, че втръсналата, банална, изтъркана плоча как ГЕРБ и ДПС управляват задкулисно постоянно се лангърка. Ама то така, без доказателства, може да се каже за всички, нали, оххлюв смешен?

47

Пред президенството

преди 2 години

Мунчооо каза, че носи лична отговорност за всички действия на правителството. А бабичката Комитова отнесе едни 500 милиона от Пътната агенция преди 2 месецаФакт. Горките хора

46

Гледна точка

преди 2 години

До 51. Ами то е същото бе, профан. Какво го увърташ като йезуит? Ами да, по конституция (няма да е по кръчмарски устав) президентът еднолично назначава. Къде е разликата от това, което аз написах, глу.пак? И стига с тези шаблонни фрази за 12 години, 100 години. А да те питам в тези 12 години влизат и година и два месеца управление на БСП и ДПС при Орешарски?

45

Да питам

преди 2 години

Шест месеца Радев управлява и държи цялата власт с хунтата. И още за всички неуспехи му е крив Борисов. Най-вече за кораба който потъва и изтребителя който падна

44

Анонимен

преди 2 години

Мен ме оправят и 8 само. И аз ги чакам, ако някой ще ми ги дава, да се свърже с мен, в Карлуково съм.

43

Гербер

преди 2 години

До 45. Само дето Герб, за разлика от други, НИКОГА не е бил в коалиция с ДПС (коментар за задкулисни истории си го заври отзад) и никога няма да бъде. И стига сте ни страшавели с протести, видяли сме ви колко можете, лузъри. Отделно, че ГЕРБ нямат никакво желание повече да управляват това неблагодарно тъппо племе. Който иска да си блъска главата.

42

Съвет

преди 2 години

Грабвайте кирките пичове

41

Гледна точка

преди 2 години

До 42. Хе-хе, а ти си т.пп като г.з и пълен профан. В момента имаме служебно правителство, което е ЕДНОЛИЧНО НАЗНАЧЕНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА и той отговаря изцяло и лично за неговите действия. Ако не си го разбрал да го повторя. И съсипаха държавата само за няколко месеца.

40

До 40 Кокорчо

преди 2 години

Какви ексцесии, бе алонколооооу? Събрали се 80-100 роми на платен протест. Ти само си представи ГЕРБ и ДПС (да не бъде) да съставят правителство, и тогава ще видиш протест. Ще си мечтаеш за 2013г.

39

Абеее

преди 2 години

В Банкя, бе. Пред зайчарника. Там протестирайте. Парите ви са в некой шкаф, или в чувал под зайчарника. Вкарайте багер, копайте и ще ги намерите.

38

Анонимен

преди 2 години

До 39. Ти беше ли там при "договорката", та знаеш?

37

Анонимен

преди 2 години

До 35.Още веднъж,показвате неразбиране на Държавността.Президента не управлява Държавата .Управляват я Министър Председателя и Министрите.Само това е достатъчен компрометиращ факт за незрялостта на всички герберски калинки.Доло ГЕРБ,гробокопачът на българския Народ.Народ,това звучи гордо,но вие не сте от този Народ, а предатели.Да живее България.