50

Анонимен

преди 2 години

Аз съм завършила английска филология във ВТУ и твърдя, че това е изключително долнопробен и неприятен университет. Почти само лоши спомени имам. Ръководството са доносници на ДС от 1989 до сега и много свиват от ремонти. Ако чуете за скарване там да знаете, че се карат кой да свива от ремонти. Има и схема с частно издателство за учебници. Ако имат интерес от вас ще ви се подмазват, ако не ще ви пъдят, външен човек.

49

123

преди 2 години

Нищо изненадващо.Имах колега завършил ВТУ - все едно е с 8 клас.Братовчед с диплома от УНСС - не стъпваше там.Позната с тапия от Свищов- хвалеше се ,че отива до там само да препише на изпит..Жалка работа.

48

Анонимен

преди 2 години

Герб бате, където пипнеш мършаа

47

Анонимен

преди 2 години

До Само казвам 68....Кобрата и брат му завършиха и СУ специалност право. След време може и някакъв пост да им дадем освен това са и офицери от запаса на Българската армия!....Кобрата е с невероятно богат български език а пък интелекта му надвишава този на Айнщайн!:))))))) Няма как да го не забележиш!:))))))))))))))))))))))))))))

46

преди 2 години

Навремето Лучано (вече в качеството си на министър) завърши Финанси в УНСС. Водеше се в нашия поток, но веднъж не го видяхме ни на лекции, ни на упражнения.

45

Анонимен

преди 2 години

То да е само във ВТУ,кобрата завърши бакалавър и магистър в нса без да стъпва там.

44

Зак

преди 2 години

Дистанционното обучение съществува от години, напоследък е и задължително. Откак са въведени пЪндемичните ограничения на студентите буквално се забранява да стъпват в университета.

43

Фактите !

преди 2 години

После се учудваме , КАКВИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ !Ами такива , неграмотни мутри и мутрЕСИ !

42

няма спасение

преди 2 години

Чапа: "България е прокълната държава , населена с прокълнати люде'' !Какъв е тоя ГЕН , какво е това чудо , все по-опростачени станахме !

41

Култура ми Янков

преди 2 години

Такива ''неща'' които се случват ВЕЧЕ в България, не е ли ''нормално'' , ''позитивно'' , ''лансирано'' , издигано в ''култ'' ,.. с една дума , ОПРОСТАЧВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И НА ЦЕЛИ НАРОДИ ,... ЗАМЕНЯНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ С Ф-А-Л-Ш-И-В-И .Политизирането на всички държавни институции , дори и в СЪД. СИСТЕМА , затриват ценностите , превърнаха в ПОСМЕШИЩЕ доказани светила в науката и културата в България ,... загубихме човешкият си облик , на човеци ...

40

478

преди 2 години

Нещо не е убедителен тоя доцент.

39

Анонимен

преди 2 години

Отивайте си при Путин,убиеца на Русия.

38

Анонимен

преди 2 години

Шпиони,манипулатори и доносници.Това сте вие от патриотите.Жалко,че се пишете за патриоти.Заради вас намразих тази дума.

37

Анонимен

преди 2 години

Дано по-бързо забравим,че е съществувало това нещо,създадено от олигархията.

36

Анонимен

преди 2 години

Продажници от ВМРО.С доноси мислят,че ще успеят пак до Влас за да крадат до безкрайност

35

Анонимен

преди 2 години

Продадохте държавата на руската мафия .Ало до осмици в ДС и настоящи.От ГЕРБ ли му казали да напише донос срещу Универзитети.Сега отново не се срамувам публично да лъже.ГЕРБ и ВМРО са партии ,на които не им трепва окото когато лъжат.

34

кофти

преди 2 години

До До Веляча... Е ние , все ще се сравняваме с Европа , само по НАЙ-НЕГАТИВНИТЕ ПРИМЕРИ ЛИ ?

33

нали !

преди 2 години

До Анонимен... Май , май , ....говорит Тв-СЕВДА , от Банкя !

32

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

Какво значи ''давали'' ,... не е ли --- ПРОДАВАЛИ ?Не ни првете на балъци ?По-добре кажете каква е МИЗАТА , ...КОЛКО ЕВРА Е СТРУВАЛА ЕДНА ДИПЛОМА .Това ли е новият термин - ''давали'' , вместо ---ПРОДАВАЛИ ?ТАя държава все ни изненадва с нови и нови неща , затова сме и най-КОРУМПИРАНАТА ДЪРЖАВА , КОРУПЦИЯ , ДО МАРС !И другото , кой е виждал РОМИ В УЧЕБНИ АВТОМОБИЛИ , .. В СЪЩОТО ВРЕМЕ 99.9 % ИМАТ КНИЖКИ ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ НА МПС . До кога ще си затваряме уЧИТЕ ?

31

Анонимен

преди 2 години

Говори Радио Москва.