91

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Ми, парите от данаците на хората са на Шейселите,в офшорки ,Испания, и на всякаде по света,а обикновенния българина да мисли за ток,парно и как да плаща,иначе на съд ,съдия изпълнител и т.н......Здравей живот !

90

Анонимен

преди 2 години

Голяма новина-много investigative journalism, много ясно че няма да е активна след като се ползва само за еврейски схеми

89

Анонимен

преди 2 години

Тая гад що не е в затвора

88

Е Да Бе

преди 2 години

Когато решиш да почваш частна практика, първото нещо е да отвориш Офшорна фирма! ПХАХАХ. България Данъка е 10% един от най-ниските ако не и най-ниския в Европа. Българи,основно отварят офшорки за да крият Собтсвеника!

87

Анонимен

преди 2 години

Странно защо аз нямам фирма на Сейшелите. А толкова искам да имам. *** нямам. Нито мога да си я позволя, нито знам как. Никой и не обяснява. Но някои хора имат. Защото могат. Защото те имат право да си оптимизират данъците, аз не. Такъв е закона на джунглата - силните оптимизират, слабите плащат за оптимизациите им.

86

Анонимен

преди 2 години

значи великия българин няма нищо напротив да живее от данъците плащани в българия а той иска да си оптимизира и да не плаща данъци в българия?

85

Анонимен

преди 2 години

Тази "Пандора" е поредната конспирация за клевети и компромати без никакви доказателства...

84

Вьзмутен

преди 2 години

Само престъпници в тая партия , защо ни наказа така господ

83

Анонимен

преди 2 години

До Иван Иване, и аз имам фирма без дейност, от 20 години, никога не е имала дейност. Всяка година подавам декларации, че е без дейност - и си я държа. Защо - си е моя работа.

82

Анонимен

преди 2 години

"Радев говори истината!!" Радев и истина са несъвместими неща. Както Радев и спазване на Закони и Конституция са несъвместими неща. Както Радев и морал, включително семеен, са несъвместими неща.... Виж - Радев и далавери, уреждане на любовници и роднини, лъжи, злоба, пликчета от съветници, назначения на негови хора в нарушение на Конституцията и т.н. са истина!

81

Иван

преди 2 години

Като не е "работила" и "не е била активна" , защо му е. Много мътна работа. Ама много! Смятайте какви изр/оди ни управляват!!!

80

Анонимен

преди 2 години

До моч, к.80 Двамата братя бяха и дай Боже и сега да са крупни производители на качествените акумулатори Монбат, но изглежда някои им завидяха на производството и решиха да им го отнемат. Обвиниха ги, че отпадъците от върнатите употребявани акумулатори са разхвърляни в СЗ България,игнорирайки факта, че братята ги предават за утилизация на други фирми.Отделно обвиниха малкия брат за съхранение на 50 бр. железни върхове на стрели, а той има сбирка,изложена в Историческия музей на Русе.

79

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

А кумът му Боко Тиквата от Банкя да не му е съдружник случайно

78

Светозар

преди 2 години

Дали фирмата е активна или не, няма никакво значение. Важното е, че е регистрирана там с престъпни намерения. Все едно да държа в гаража си крадена кола, ама да твърдя, че с нея не съм обрал банка.

77

Анонимен

преди 2 години

Формирането на редовно правителство е задължение на НС, а не на президента. Това, че ГЕРБ+ДПС vs останалите партии в 45-о и 46-о НС не могат да се разберат, отделно опозиционните партии се карат, си е техен проблем, но го отнасяме ние, избирателите на България. А Боце се държи като паша, защото зад него стоят Меркел, която си отива, ген.секретар на ЕНП Ант.Лопес и председателят на ПГ на ЕНП в ЕП Манфред Вебер.

76

Гнусни тролове

преди 2 години

Троловета на Мафията се бяха снижили, но получиха лисчетата в омирисаните офиси и сега пак заработват.

75

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е срам за България.

74

Ха-ха

преди 2 години

Някакъв си бил "доволен" от служебните на Радев и искал да останат , без избори! С конкурс ли ви намират такива бе?Това че на превратаджията Радев му пречи някаква си Конституция ,по-скоро говори за скъсване на нишката с реалността, и май ще му се наложи да се събуди! И то болезнено!

73

Анонимен

преди 2 години

Отплата от познайте кои.После станало ясно че няма нужда от боя.

72

Анонимен

преди 2 години

Мисля че трябва да е регистрирана по търговския закон и да подава годишни финансови отчети независимо дали развива дейност или не и да се внасят осигуровки от данъчно задълженото лице поне за простите хора.е така, но за елита явно не те дори не са чували за трудностите при останалите хора, за данъчно осигурителните правила на които са подложени физическите лица в нашата страна, но журналистите никога не повдигат въпросите в конкретика а само разказват приказки ей така все едно е някаква шега....