17

Анонимен

преди 2 години

Зелените спряха дизела, спряха бензина, спряха газта. Спряха ТЕЦ-овете, сега се целят да спрат АЕЦ-а. Май целта им е да се върнат в 15-ти век. Пожелаваме им успех. Само да не се опитват и на нас да налагат еко талибанските си идеи.

16

МНЕНИЕ

преди 2 години

Центъра на Берлин е Купен от САЩ Милиардер - за това е суматохата - човека иска да си живее спокойно в Центъра на Германия , да си разхожда внуците без никой да го заплашава .

15

Анонимен

преди 2 години

Няма западен тоталитаризъм. Тоталитаризъма е глобален. Има действащо световно правителство което работи задкулисно и всички държави са колонизирани и подчинени. Има там няколко които не са и ги мачкат целенасочено с инсталирана власт за ги ползват като плашила за останалите държави. Да имат пример какво ще стане ако не слушат световното правителство. Всяка съпротива се наказва с "майдан", гражданска война, криза, ембарго, или директна военна атака както направиха в близкия изток.

14

Анонимен

преди 2 години

A бе какъв е тоя западен тоталитаризъм, който се опитват да налагат и тук? Взимането на пример от запада, вече започва да става много подозрително занятие.

13

Анонимен

преди 2 години

В момента най-много замърсява вулканът на канарския остров Ла Палма. Вулканичната пепел е достигнала до Бразилия като пясъчна буря от дребни вулканични частици и вече има няколко загинали в Бразилия. Кака Урсула как ще го спре със зелената си сделка?Ако вятърът се обърне, вулканичната пепел ще затрупа огледалата на хелиоцентралите в Испания и Франция и слънчевите панели от Белгия до Румъния.

12

Анонимен

преди 2 години

Най-много замърсяват печките на дърва и въглища.

11

Анонимен

преди 2 години

Възможно е и без хора да остане. Достатъчно е да им спрат социалните помощи.

10

Ами да

преди 2 години

го праят като в Мадрид и Париж ако не караш хибрид или електрически автомибил не можеш да си купиш билет за паркиране, само на закрит платен паркинг можеш да спреш, а ако син од евро 4 не можеш да влезеш въобще в централната част!! В Панелистан обаче няма как да стане не се притеснявайте!

9

Асан

преди 2 години

Ходи пеш бе нема да има дебели като у Северна Курея :)))

8

Имигрант в Берлин

преди 2 години

Моя съвет първо центъра да стане по-чист и по-малко да прилича на грто, след това да се мисли за колите!!! Колите са най-малкият проблем!!! Мисиркска статия!

7

Зеленясал мозък

преди 2 години

На остава без коли, както и главната без ток. Да минаваме на свещи като в 19 век. След Америка и Азия скоро ще ни задмине и Африка.

6

Анонимен

преди 2 години

За Берлин не знам, но в България в големите градове трафика е голям и е пълно с ламаринени "пушилки" и джигити. Не се спазват правилата за движение и се убиват пешеходци на пешеходни пътеки.

5

Анонимен

преди 2 години

Meanwhile в Русия живота си протича цивилизовано и на Император Путин и през ум не му минава за подобни западни ограничения.

4

@

преди 2 години

Дайте да разрешим само магаретата и да се върнем в 15 век. Защо ни е цивилизация? Ама за финал да спретнем и една инквизиция на зелените и да се приключат мъките!

3

Анонимен

преди 2 години

Ъъъъъ. Ае я да пуснат нова версия на Короната за която няма вакса и лечение. Така ще спасят климата в световен мащаб - редуцирайки населението в света. Няма хора, няма работници, няма заводи, няма вредни емисии. Ае, че то на там е тръгнал света.

2

Анонимен

преди 2 години

Кой играе днеска бе?Който кажете,господин Стоичков!!

1

Анонимен

преди 2 години

Куцо, кьораво и сакато - шофьоре. Ке се собудите, ама не знам кой ден ке е.