37

Милен Илиев Минков

преди 2 години

За- сега, е- тайна,...Че, България- ще- разшири, 10 пъти,.Всички- свой, затворй- и, концлагерй ......

36

Истината

преди 2 години

Тази безподобна глупост, няма да дойде скоро у нас. А разните сбъркани Крайчовци и еко-фашаги, могат да си го на.чукат.

35

Анонимен

преди 2 години

дъщеря ми е стоматолог в Германия.прави по 1500 000 евро оборот.до сега 45% данъци.сега плюс 15%- всички богати щели да се изнасят в Швейцария и Белгия в Германия ще останат мигрантите и тези на социално подпомагане.

34

Анонимен

преди 2 години

сегашните "зелени" са кърваво червени.преди имаше хипари вечно напушени и пияни.сега "вегани" пак с немити коси.каращи велосипеди или електр.тротинетки.раждащи деца по тройки.живеещи по трима в стая от трист.апартаменти под наем.национализираха и жилищният фонд на най-големият германски предприемач на жилища.

33

Анонимен

преди 2 години

След колите, кравите, Тецовете и ядрените централи, познайте кое ще е следващото нещо, което ще се забрани - пърденетоо. Отделя се метан и замърсява. После ще наложат забрана да се яде, за да се ограничи оделямето на екскременти. Може да се върнем на ниво Римска импери, но пък ще дишаме чист въздух на воля.

32

Т.Шак

преди 2 години

При тия скокове на цената на тока още преди електрокарите да са навлезли масово, представям си какъв ужас ще е, когато тръгнем всички да си зареждаме колите в контакта. Цял месец ще бачкаме само за да си платим тока. Тия зелени активисти имат много извратена утопия за "светлото бъдеще". По-лоши са и от комунистите.

31

Анонимен

преди 2 години

Не, че ме интересува Берлин, ама тия задават общия тон за една доста фалшива песен. Като искат среда без автомобили и жизнено пространство, на село поля и поляни колкото им душа иска. Да ходят там. Що се врат в центъра на големия град?

30

пияница мистик

преди 2 години

Абе тези електричките са голямо дървo. Ако знаете колко им струват само акомулаторите, ще паднете. Примерно на моя електрически скутер Веспа ми искат (питах когато ми се изхабят, сега са нови) колко ще струват нови батерии и ми казаха че към 1000 лева. А по спецификация дават, че до 1 година капацитета им е 100%, след година пада на 70%. А примерно Мазда 6 - кола на бензин може да извърви 100 000 километра без нито един дефект да покаже.

29

До xaxsasб

преди 2 години

Нямаш никаква представа от наемите в Люлин и Младост. А и явно не виждал градския транспорт на София. Моля те, стой си в провинцията и не давай акъл без да познаваш детайлите.

28

xaxsasб

преди 2 години

Ние като общество нямаме и капчица от западното мислене. Тук улиците приличат и миришат на тези в Делхи и Ном Пен. Само в България е възможно да живееш под наем в Люлин, да работиш в Младост и да даваш по 300лв на месец за горива и поддръжка на автомобила с идеята да спестиш 150лв от наем. Имаме едно първобитно мислене, което е много забавно, но в същото време водещо до упадъка на нацията. София е като Лондон, африканско и пакистанско мислене тип "на гости съм". ;}

27

xaxsasб

преди 2 години

Дори и без забрани е лесно да се види как на места като Берлин и Вю Йорк над 60% от населението се движи на крак. Не случайто там живота ври и кипи, а тук е празно. Хората се мяткат от работа в къщи и от ресторанта в клуба. Дори във връзките няма романтика. Превърнали са се в едно безкрайно "Какво ще правим сега". В Холандия хората са в уникална физическа форма и масово от бездомника до милиардера движат с колело, а тук си мислим, че сме голямата работа като осмиваме пешеходеца. ;}

26

xaxsasб

преди 2 години

Спомням си 94 - 98 в София когато бях дете. Беше уникално яко и въздуха чист. Сега имаме в пъти по-модерен градски транспорт и метро. Лекият автомобил в над половината случаи се ползва от глезотия. С удоволствие бих подарил улиците и тротоарите обратно на децата, пенсионерите. Насладата от това целият град да се разхожда по улиците е голяма, изживял съм го и беше прекрасно. Ние като демократично общество сме малки, още не виждаме смисъла отвъд личните вещи и свободата да се давим в жлъч. ;}

25

Анонимен

преди 2 години

Всичко е възможно!Невъзможно е само едно,ама вие го знаете няма да ви го казвам.

24

Анонимен

преди 2 години

Берлин е олицетворение на червено-зелено управление, което в момента се готви да яхне метлата, опа... управлението в Германия. Тежко им горко на немците, какво си натресоха. И червените май леко се светнаха и в момента се правят на ощипани, то зелените толкова са се видели в управлението, че едва ли не ще преимеуват Германия на Грюнландия. (Грендландия, ама казано на немски).

23

Анонимен

преди 2 години

Перник хареса това!

22

Реалист

преди 2 години

Е, Край-чо пак се е развихрил. Само той има право да кара кола, а другите му пречат, въпреки че в България личните автомобили са 2-3 пъти по-малко в сравнение с другите държави в Европа. Както винаги Край-чо не вижда проблема с движението и паркирането в България и прехвърля вината върху шофьорите и собствениците на автомобили.

21

Край

преди 2 години

Българчето е направило най-хубавите площади на София паркинги. Колите са в центъра на града и смисъла на съществуването на първичното човече. На лобното място на един моторист пишеше "мъдрата" му мисъл - живея за да карам.

20

Край

преди 2 години

Българчето е отчаяно - на път са да му отнемат най- милото. Това което е мечтало през целия си живот. Единственото нещо което му се отдава да управлява. Това което като мие го гали повече от жена си. Единственото за което е готово да се бие ако го одраскат дори.Леката Кола.

19

Анонимен

преди 2 години

Зелените талибани трябва да бъдат бити като бясни кучета! Рано или късно ще се стигне до това!

18

Анонимен

преди 2 години

Бат'Веско, що си пишеш ЕГН-то?