12

Анонимен

преди 2 години

Ако беше Боко на власт съм сигурен,че щеше да е по добре!А сега Жанвиденова- Радева зима!Нали ви казвахме бе протестърчета!

11

IM-А-мен_DrtБЯЛBoY!

преди 2 години

А и самият аз изрично го посочих в коментара си по повод ИЗЛИЯНИЕТО на оня опитващ се нарочно да ни вкара в заблюда - шеф на неква Агенция по храните - Влад-р ИфаНОВ, който умишлено бе се изходил за инфлация от некви си 2-3 процента САМО?!? Да има да взема тоя а приори прикрито мошенически настроен тип, след като изрично подчертах, че портфейлът ми продължава да олеква месечно с поне 35-45 на сто отгоре в сравнение с предходната 2и20та година на новия век, а он "скри" РЕАЛността от всички нас

10

Анонимен

преди 2 години

Сега е моментът да започнете диета, да водите здравословен начин на живот и да си лягате рано, още по светло (като ви спрат тока).

9

Комунист

преди 2 години

Капитала за които всички бачкате ви изяде хлеба!

8

До 6

преди 2 години

Не е само ЕС. Ако нямаш собствени източници от енергия и храна няма как да не си зависим . А Като се сетя че хората блокираха само защото няколко социални мрежи бяха спрени за малко... Не мога да си представя какво ще стане ако само кранчето за нещо което ни е направило мързеливи и немислещи спре.

7

Анонимен

преди 2 години

Гербавите *** правите лоша услуга на идола си. Много лошо ще хапва дървото!

6

Анонимен

преди 2 години

Затова са тия тролски писъци, че навсякъде било зле, защото трябва да оневинят разевата хунта.

5

Анонимен

преди 2 години

През септември 2021 г. енергийна треска тресе Еесовската Зона. Газът е най-скъп, токът е най-скъп, храните са най-скъпи. ЕС се управлява от скъпоплатени президенти, комисии, съвети, комисари. Години наред тези пишман управници се борят срещу тоталитарния руски газ, налагат все нови и нови санкции и ограничения на Русия. В резултат всички виждаме тяхната несъстоятелност. Та те и за каруцари не стават.

4

Айде бе

преди 2 години

Да е само в България ....... с мед да я намажеш новината. Английските вестници очакват зима като във военно време.

3

Постоянна тенденция

преди 2 години

И храната и водата и енергията в световен мащаб ще стават все по-скъпи и по- оскъдни. Тенденцията е глобална - навсякъде цените се увеличават . Имат късмет хората живеещи в държави с плодородна земя и източници на вода. България е една от малкото.

2

Анонимен

преди 2 години

Чалгаджиите начело с Диктатора закопаха България!Ще се мре с тези нека..дърници!

1

Анонимен

преди 2 години

Пак Боко ли е виновен бе Радеф?