125

аз

преди 2 години

Някой написал колко е жалко да си гербаджия.Не,по жалкото е да си толкова ***.Успех професоре.

124

мак

преди 2 години

Де не се излага, че не е кандидат на герб. Ако евентуално спечели, кой ще се хвали, че има президент? Инициативен комитет или целокупен герб с т.лупа начело? Обратно пък, ако не спечели, герб ще каже, че той не беше техен кандидат.

123

Анонимен

преди 2 години

Хората, които държим на мнението си относно Президента още от началото сме обвинени от някой назначен по поддръжка сайта на Бойковите лъжи, че изпълняваме определени поръчки от Генерала. Но той е летец и няма да падне толкова ниско и да плете интриги и лъжи. Ако се назначаваше интригант и лъжец на държавата, нямаше кой да бие човека от Банкя.И точно тези, които ни обвиняват са жалки, защото колкото предположения имаше на Герб кандидата, вие ги харесвахте. Кучето на Бойко! И за него ще гласуват

122

сс

преди 2 години

Те условията им са под масата.

121

бай Тодор

преди 2 години

После ще му поставят условията.

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149 Ами я попитай сегашния ни премиер къде си назначи да работят и двете му деца за по 10 000лв. заплата. Толкова за сегашното служебно правителство!!!

119

Анонимен

преди 2 години

Цецка беше по-атрактивна.Поне ни забавляваше.А ти си безличен и скучен.

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 154 А, ти какъв си??? Комунист, симпатизант на Няма Такъва И-диоти, симпатизант на Да Т-ъпанари, симпатизант за Изсерисе БГ.....какъв си???

117

Анонимен

преди 2 години

До 151. /Явно и ти си от "класата" на Борисов.

116

Анонимен

преди 2 години

Даже и стрина Цецка събра повече гласове отколкото някога ще има този... шуробаджанак.

115

Алекс

преди 2 години

Условия няма.Има две въжета,с които си вързан за ушите.Краищата ги държи ББ.

114

Анонимен

преди 2 години

Останаха много незададени въпроси и един от тях беше какво мисли за София прайд.

113

SS

преди 2 години

да де, ама ако случайно професорът вземе, че спечели, тогава вече мислят да му поставят... В парламента го казаха съвсем ясно: ГЕРБ е токсична партия... да му мисли професорът-ерудит

112

Анонимен

преди 2 години

когато бкп днешната бсп е на власт инфлацията 300% при герб 2.5% сега при ушатия пак 30%до края на мандата му инициативния комитет е съставен от 27 агенти на ДС а пак ривете срещу фактите а професора Герджиков си е най умния президент издигнат от академици и общественици и нито един агент на ДС всички българи достойни ще гласуваме за него

111

Ха-ха-ха

преди 2 години

Основна опорка на щатните плювачи е, на всеки втори пост да пришиват Герджиков на "крадците"ГЕРБ! Сладури, че вече трети избори и доказвате, че всичките "превратаджии" не можете да се докоснете до класата на Борисов! Държавата затъва в кризи, а Фигурантът Радев е зает единствено да се окопават във властта! Не напразно , когато беше зает да представя "Стратегическия" си съвет, и корабът потъна!

110

да

преди 2 години

този кого лъже..не е ясно..какви условия да му поставят ГЕРБ..като той е тяхна собственост..и дори ректорския му пост е благодарение на подкрепата им(ректор на най-големия университет у нас без партийна подкрепа..няма как да стане )

109

Анонимен

преди 2 години

Да срещнеш съпругата си на работното място е нормално, обаче *** и синът ти да започнат работа докато ти си началник на същото място не е. И не става дума за склад за лимонада а за най-големият български университет, който е на държавна издръжка и се кандидатства с конкурс. Толкова за този кандидат!

108

Анонимен

преди 2 години

Обединител на нацията трябва да е силна фигура,а ти не си такъв.Ти ще бъдеш поредния послушко,изпълняващ волята на крадците гербави.Няма как да ни обединиш с тях.

107

маде ин Булгари

преди 2 години

Герджиков става за президент на т.н. "герб"! Защото е лесно управляем, обтекаем, безгръбначен, слузест и хлъзгав като риба. Само дето е с изтекъл срок за годност.

106

Монегаск

преди 2 години

Свестните хора са малко и никой от тях не иска да се явява на каквито е да избори. На изборите са само кариеристи, натегачи, слагачи и дребни тарикати метаещи да станат едри такива.