145

...

преди 2 години

Шарен "инициативен комитет" за параван,а зад паравана надничат ГЕРБ,ДПС и мафията...

144

Анонимен

преди 2 години

Има два начина на гласуване - на хартия и машинно. В Канада за изборите поръчаха 20 милиона моливи - не химикалки, ами моливи за попълване на бюлетинит (какво стана със CO2 емисиите, колко гори ще се изсекат за тези моливи). А с машинното е много по лесно да си изнереш когото трябва.

143

Пчелар

преди 2 години

Герджик, свали дедесето на меда и пчелните продукти, бе!

142

Анонимен

преди 2 години

на тоя барбарон какви условия да му поставят. като татко барба е. пластелинче. ако му поставят условия че се обеси завалията. още целува ногя на баце че го ожени иначе двата пръста препикано месце само на монитор щеше да ги гледа и да си отде девственица. ППС за пандората на асанчо кокороната нещо нема ли да чуем. едни софтуеъри крал па продавал па едни фирми десет с по една буква разлика. айде днесчета милички журнелнцъ.

141

мак

преди 2 години

До Бай ХЪ. Кандидат е и на герб. Щом се е съгласил да го предложат, значи е техен човек и изповядва техни възгледи, само техни и на никоя друга партия. Така че оправданията му, че не е кандидат на герб са детинщина.

140

Някой

преди 2 години

Че какъв е Радев , че да казва на шефа на най-голямата партия у нас, какво да прави? Да си подаде оставката, да си направи партия и да управлява, а не да се крие за Чалгата, и Кирчо и Кокорчо! Или по-лесно е ,да узурпираш незаконно властта, и да си мислиш че си недосегаем!

139

Анонимен

преди 2 години

Само Герджиков. За Радев и Панов с тихните оплювания ми се повръща. Много се уплашиха и решиха лайномета да почне.

138

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да печели избори сега, най-малко ГЕРБ. Идва страшна мизерия, в цяла Европа - никой не иска да е на власт. Най-добре е в опозиция със солиден брой депутати. А канадеца и другия им се плаща да вкарат Македония в ЕС и да приемат хомосексуалните бракове и осиновяването на деца от хомосексуалисти, а реално и на тях не им се управлява сега, но ще имат възнаграждения което ще ги осигури за няколко поколения.

137

Анонимен

преди 2 години

Кой какво не е признал, -ци. Още първия ден каза, че е кандидат на ГЕРБ. През 15 минути ли да ви повтаря като на оли-гофрени. Или няма за какво друго да се хванете.

136

Отговор

преди 2 години

До 179 Не се знае кой е "лъжецът"? Отговорът на Янев беше, че децата му били ...много "възпитани" и "образовани", и въобще не отрече че са назначени на държавни служби без конкурс/Булгаргаз и БЕХ/!

135

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за Герджиков. До сега единствен още никого не е оплюл.

134

Анонимен

преди 2 години

Триморецът Радев защо не сключи дългосрочен договор с Русия за газ както Орбан. Сега никой нямаше да говори за повишение на цените?

133

Анонимен

преди 2 години

Джипки-мипки, пачки-мачки, шкафчета-мафчета, ама никога не е било такова шоково увеличение на цените както при правителството на "русофила" Радев. Грейте се сега с триморска евтина газ от Литва и Естония и правете санитарен кордон около Русия.

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен164 Питал съм го! ЛЪЖЕШ!!!! Навсякъде е отговорил по тези въпроси и той и хората, които са се ангажирали да проверят случая. Даже лакеите на Герб! Нали се сещаш, че ако бяха открили компромат, Бойко няколко пъти щеше да се изяви по медиите...

131

Снежа

преди 2 години

Ами само по снимка мога да кажа, че тоя човек не става за президент

130

Анонимен

преди 2 години

Мене Моцарт не ме кефи, мене по ме кефи Вивалди сутрин за събуждане.

129

...

преди 2 години

Мисирките хорово запяха "Да плеснем с ръце и да се прегърнем!" Хубаво,ама с кого?С Борисов ,Пеевски,Доган,Гешев и мафията която стои зад тях? Не,благодаря!..

128

Анонимен

преди 2 години

Какви условия да му поставят, те го командват напълно :) Я, да направи нещо против тях, ей, така, за проба :):):)

127

Анонимен

преди 2 години

Още преди месеци Радев излезе и каза:Ще се кандидатирам отново за президент и очаквам всички честни хора да ме подкрепят.Много преди да са го издигнали и от инициативен комитет.Така постъпват смелите мъже.А не мишкуват като теб.

126

Анонимен

преди 2 години

Добре, че ректора на СУ се кандидатира за президент, че целия сват да разбере каква семейна фирмичка е този "университет". Цялата рода назначена там.... Смятай ако вземат да го изберат за президент.