25

Диалогичен човек

преди 2 години

Пет години конформация и разделения от Радев, видяхме до какво ни доведоха сега. Хаосът трябва да спре и да се върнем към девиза, че съединението ще ни направи по-силни. Или ще киснем в блатото на анархията

24

КЛ

преди 2 години

Дотук разбрахме, че професорът е изпечен лъжец.Идеалният кандидат на ГЕРБ.

23

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 24___Вие от герП сте все от 80%-вите - не можете да четете и да мислите - нали съм написал, че ще трябват още години, за да се възвърне нормалността !!!

22

аз

преди 2 години

Най после нормален човек е кандидат за президент.Умен,образован,ерудиран.С такива хора има надежда за нас.Успех професоре.Имате моя глас.

21

Анонимен

преди 2 години

До ДДРОнегА сега като избрахте *** от казармата как е нормалността с 30% повишение на тока и парното?

20

Анонимен

преди 2 години

Той ги върна отдавна, червен ***. По-скоро ти кажи кога Кирил Летков ще върне онези 200 млн лв, които раздаде на роднини и приятели от ББР.

19

Успех

преди 2 години

Радвам се когато умни, интелигентни и доказали се хора влизат в политиката. Това трябва да стане на всички нива.

18

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 5___Лошото е, че избрахме мутра-генерал да ни управлява 12 г. и това доведе до тотална деградация на държавността !!!______Следват още години преход от мутризация към нормалност !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Бита слаба карта си!-:)))Няма как да ни обединиш с ГЕРБ! Тя е престъпна партия!

16

Анонимен

преди 2 години

Атанас Плевнелиев Герджиков

15

Специалист

преди 2 години

Тоя нема топки да е президент. Герб си мечтаят за още един льольо като Плевнелиев.

14

ДДРОнег

преди 2 години

герПджипков да не си мисли, че някой му вярва !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Кога ще върне парите - 9000 лв.

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя убит Х лъже и маже. След като е толкова лично желанието му, можеше да се кандидатира още в началото, средата и по всяко друго време на годината ,щото то не беше тайна, че ще има избори за президент тази година. Типичната герберска по ми я. Да си го избират гер бе ра стите и депесарите тоя ми ш о к.

11

Анонимен

преди 2 години

Герб ги е страх да подкрепят някой, защото това го прави неизбираем. За това и не е ясно кой кого подкрепя, какъв е тоя инициативен комитет, само герб ли са там и т.н.

10

Анонимен

преди 2 години

Магаре, щом е срещу Радев, Герб ще го подкрепят безусловно )))

9

гледах му

преди 2 години

интервюто...тоя е голямо мекотело ! няма никаква гражданска позиция и не виждам как би защитил обществения интерес при страха му да се конфронтира с наг.леците които ограбват държавата!не отговори конкретно на важните въпроси а именно дали смята , че герб и пеевски са виновни. само повтаряше , че обществото било негативно настроено но за присъда си имало съд ...но който явно не работи за което сам призна с желанието за съдебна реформа. значи съда не работи но очаква от него справедливост ??

8

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

Лозан изглежда честен човек, но много не може да му се вярва, емоционално лабилен изглежда, с половин уста призна, че 2015 е целувал ръка на представители на "завладяната държава", но се е отметнал, то хубаво, че се е отметнал, но фактът, че се е клел пред библията, камата и кръста на Шиши опорочава целия му избор за шеф на ВКС и всичките му по-нататъшни изяви са като на разкаял се престъпник, не заличават стореното.

7

Надеждата е тук

преди 2 години

Професор Герджиков - надеждата на цял един народ да излезем от това позорно разделение, инфлация и политическа безпътица. Успех, обединителю. Ти нвма как да загубиш срещу омразата.

6

Анонимен

преди 2 години

Радев теябва да го изберат пак, за да може Деса да има пари за роклички.