12

бедния българин

преди 2 години

много ясно че даскалчето иска от тях да си работи. Кой не иска да взима пълна заплата докато всички не работят :)

11

Да бе да

преди 2 години

Кви мерки, кви пет лева? От учителите *** мерки ли чакате?

10

До Епидемия

преди 2 години

На теб ти препоръчвам да си запишеш учениците някъде на запад на училище. Да видим как няма да правиш тестове по 2-3 пъти седмично, как няма да мериш температура, да се ваксинираш и да носиш маска , дори и по улиците. Ще спазваш всичко като стой та гледай и глоби ще плащаш, като ти гледам манталитета. Жалко , че тук е пълно с подобни ***, които се мислят за по-по- най и пращят от мисъл и безсмъртие.

9

Епидемия

преди 2 години

На пишящите за мерки и тестове съобщавам, че има дистанционно обучение и ги призовавам да се възползват, дс се полеят с дезинфектант и да чакат да мине пандемията до 2025, а не да тормозят останалите с хипохондриите си. Хора умираха от ОРЗ и преди 2019 година.

8

Анонимен

преди 2 години

А, добро утро! Никакви мерки няма в училищата - учениците ходят без маски по коридори и в чсове, учителите са без маски, всякакви школи, клубове и ученически събирания -също. Навсичкото огоре се провеждат смесено с ученици от различни випуски. Директорите покриват колко болни има. Дори при наличие на карантинирани ученици, данни към РЗИ не се подават, класове не се карантинират. Липсва тестване и мерене на температура. Как спят тези хора , когато почине родител на ученик, заради техните "мерки"?

7

Анонимен

преди 2 години

#5 До всички, които пишат против дистанционното. Имайте в предвид, че когато са онлайн, учителите се стараят, точно заради родителите. А родител знае ли как преминава присъствен час? Присъствайте, за да откриете има ли разлика.., тогава ще искаме ДО!! Ето, като се направи проверка, картинката се изяснява.

6

Анонимен

преди 2 години

Пускайте децата дистанционно несретници жалки, насила искате да ги разболеете!

5

Анонимен

преди 2 години

Като няма мерки, какво правят децата още присъствено?? Направо да се отвратиш от племето ганьовско. Да учат онлайн, сто пъти е по-добре!

4

Ма разбира се

преди 2 години

В училището мерки? За съжаление т.н учители са вещи само в тяхната си сфера, а именно за 35 мин да издрънкат материала, 15 мин, от които да се разправят с проблемните ученици, а накрая да поднесат новата реколта неуки създания! Кога да им остане време за мерки? Нали присъствах на дистснционното обучение на дъщеря ми потресена съм от нивото на преподаване!

3

Анонимен

преди 2 години

Касови апарати има, но не се издават касови бонове на учениците в някои гимназии.

2

Анонимен

преди 2 години

Мушмуроци , при испанския грип ,докато не са спряли училищата ,не са могли да се справят с зарата !? Историята е за товя хората да се учат от нея ..........

1

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен1. Ти още ли си жив?