38

Анонимен

преди 2 години

няма да е само временно, кой още си слага още от мистериозната ваксина, тези шведи .. малко по-сериозно

37

Ха!!!!!

преди 2 години

До Живеещ в Швеция- От ромския квартал ли пишеш? Това ли е твоята швеция? Самия Anders Tegnell заяви че за младите риска от ковид е много по-малък от риска от модерна ваксините. Ама едва ли в шведската махала сте чували за него и кой е. И за какъв грип говориш, след като грип няма от близо две години. С вълшебния PCR всичко е ковид вече.

36

Анонимен

преди 2 години

В Израем Пфайзера направи същото но не го спряха, по някакви причини изключетилно се толерира точно Пфайзер

35

Живеещ в Швеция

преди 2 години

В Швеция от 8, 5 милиона ваксинирани има 28 миокардита, леки, без последствия и без смърт. За сведение от грип , ковид и други респираторни вируси , честотата на миокардитите е много по-голяма. Нещо неясно?

34

Анонимен

преди 2 години

Кой ще понесе последиците за осакатяването на милиони млади хора в световен мащаб??Микроинфаркти и миокардити безобидни ли ще ги изкарвате.Жив геноцид е това.Ами тези *** облъчени,жалки мижитурки,които са позволили да бодат децата им с този недоказан шит.За тях какво да кажем, страхливи,глупави,заблудени мишки.Горките деца

33

Анонимен

преди 2 години

До Живеещ в Швеция...бизнес и нищо лично!

32

Анонимен

преди 2 години

Пламнали са от миокардити,в САЩ и Канада е същото.А инфарктите подозрително са зачестили,дори сред млади хора.Това е,спасявайте се от вируса

31

Анонимен

преди 2 години

Опасно усложнение от ваксините - 1 на милион. Опасно усложнение от ковид инфекцията - 500 000 на 1 милион.

30

До Живеещ в Швеция

преди 2 години

Супер интелигентни хора, няма що. Постоянно излизат информации за риск от миокардит, но те ходят да се ваксинират. Дори рискът да е малък, не си струва. Това са само известните странични ефекти, а кой знае колко други има, които не са толкова очевидни и се проявяват след време. Къде си видял ваксини да предизвикват миокардит дори в редки случаи?

29

Живеещ в Швеция

преди 2 години

И за сведение, ваксинацията на младите под 20 год. и децата продължава, но с файзер. Тук няма томбола , няма принуда, има честност и откритост. Хората избраха ваксините.

28

До живеещ в Швеция

преди 2 години

Е по леко. И ние сме живяли в Швеция.

27

Живеещ в Швеция

преди 2 години

Сега погледнах и явно съм възбудил антиваксърите. За сведение, хората тук вярват на учените и лекарите . През цялото време се подава точна и коректна информация за всичко. Критика и самокритика на и от институциите. От вируса починаха 14 000 души, от ваксините -двама. При 8 500 000 ваксинирани. Това е резултата! Мога дълго да говоря за техния манталитет и отговорността към ближния и обществото, но нито ще го разберете, нито ще ми повярвате.Толкова сте различни по манталитет, че е мисия невъзможн

26

Ха!!!!!

преди 2 години

До Живеещ в Швеция- Швеция нищо не ваксинира. Хората там сами си се ваксинират- или не. А това че вярват на медиите си е за тяхна сметка и са се наредили като уфци. Но ще се научат. Шведските учени винаги са разчитали на естествения стаден имунитет. Затова и от самото начало не прилагат нито локдауни нито маски. Нито загължителни ваксини.

25

До живеещ в Швеция

преди 2 години

Питай жертвите какъв им е проблема.

24

Анонимен

преди 2 години

До Живеещ в Швеция - като е толкова прозрачно, кажи колко млади хора бяха инвалидизирани с тези ваксини? Млади хора, които дори не биха рабзрали, че са изкарали "смъртоносния вирОс"! Също така, кажи дали шведите нямат някакво усещане за дежа-вю с ваксината пандемрикс, която също остави бая млади хора инвалиди!

23

Анонимен

преди 2 години

Към този момент ваксините АЗ, Джонсън и Джонсън и Модерна с доказани странични ефекти довели до смъртта на (уж редки) хиляди хора. Очакваме до няколко часове / дни и за Файзер и приключваме цикъла. Благодарности към тези, които участваха в този експеримент. В Англия уж няма случаи на нови заболели от Ковид, ама смъртността над средната. Гледаш от какво - ХОП - смъртност породена от инфартк, миокардит и тн. Устискайте още малко, истината излиза, но бавно.

22

Живеещ в Швеция

преди 2 години

Още едно доказателство , че човешкият живот е много ценен в Швеция и никоя държава няма да агитира за ваксинация, ако рискът надвишава ползата. Всичко е прозрачно, докладва се, няма конспирации. Швеция ваксинира 86% от населението над 15 години и започна ваксинация на 12 годишните. Какъв ви е проблема антиваксъри?

21

Анонимен

преди 2 години

Млад да се ваксинира,е като да правиш секс СЪС презерватив и да чакаш да забременееш..

20

Анонимен

преди 2 години

Изтрихте ме, но пак ще кажа-искам някой заразен да ми кихне в лицето и да опозная тоя ужасен вирус отблизо. Убедете ме, бе, че е толкова страшен и невъзможен. Аре, кихайте. Аз си имам имунна система, която работи.

19

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите предупреждаваха............