64

Анонимен

преди 2 години

Преди си мислех,че има много умни хора в България,после си мислих че има малко умни хора в България,сега вече знам,че са на изчезване.

63

до 123

преди 2 години

отговор на зададения въпрос обаче нямаш.Така че плувай..

62

Анонимен

преди 2 години

За пича който коментира коментарите на хората за мутацията на вируса и обяснява за противогрипните ваксини и как вируса бил се адаптирал.Молллллллятееее спри се ,че си смешшшшшен и си личи ,че не си учил биология и медицински науки и се излагаш.Достаъчен пример е изчезването на вируси след масова ваксинация на цялата планета.До там и след това спри,защото няма смисъл да се обяснява,много си далеч.

61

До 43

преди 2 години

На един ваксър касиер в Германия му теглиха куршума наскоро,такаче внимавайте...вие сте по уязвими на тия неща ;)

60

Анонимен

преди 2 години

Витанката се е притеснил за зимните гуми и затова вече не е толкова наперен.

59

до 46

преди 2 години

Ти пък що реши, че 39 не знае?Някой свише ли ти каза или го прочете в учебника по биология, която не се преподава във 2 клас?Всичкото ваксъри сте скарани с логиката, ама от овци ква ли логика да очакваш

58

123

преди 2 години

До И какПоредният обратното на остър. Заради такива като теб, "селянин" се превърна в синоним на ***. Стой си на село, но поне не осмърдявай коментарните секции под статиите.

57

Бил Гейтс

преди 2 години

Грипът идва бързо след изборите, тогава ще е нужен да се оправдае задължителната ваксина с моите инжекции въведен от спонсорирания от мен кандидат. Ваксинирайте се ако не искате да умрете от глад защото скенерите за чипа ще са във всяка банка и магазин след нова година. Няма смисъл да си харчите парите за фалшиви сертификати, защото ще се проверява дали сте инжектирани с чип излъчващ 5G сигнал, който е във ваксините.

56

Анонимен

преди 2 години

Локдаун за неваксинираните, нокаут за ваксинираните.

55

лагери

преди 2 години

Който гроб копае другиму, сам пада в него. Ваксинираните сте малцинство, така че лагерите ще са за вас. Ако правителството е на друго мнение и то отива в лагера. Това е същността на демокрацията. Мнозинството налага правилата на малцинството. Нещо сте се объркали. Както че сте безсмъртни, така и че ще раздавате морал и правосъдие.

54

К

преди 2 години

Едно нещо не мога да разбера - защо ваксинираните напират толкова и останалите да ги последват. Нали са се ваксинирали?!? Да се отменят всички мерки и това е. Който е поискал, се е ваксинирал. Останалите - да се оправяме, както дойде, никой няма да ни е крив , ако изпукаме случайно (което, разбира се, няма да се случи с изключение на единични бройки)

53

Анонимен

преди 2 години

Антивакърите падат като кегли....Давай,Ковиде,гътай ги наред....,да знаят за бъдеще да не дават акъл там,където не разбират !

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 Те, и преди ваксините нямаха такава смъртност, т.р.оле. Само че "пропуснахте" да забележите.

51

Анонимен

преди 2 години

Витанов е получил инструкции.Иска настоящето управление на държавата да се изложи и това е причината да говори за първи път по този начин.Той е наясно,че ще има увеличение на болните и до седмица ще има криза за легала и много починали.Така е в Русия в момента,а там нивото на ваксинация е като у нас.

50

Анонимен

преди 2 години

До 44 вирус? Ти май си се понапръскал с ракийка, а ?

49

Анонимен

преди 2 години

До Ваксинатор 43 Да, де целта е да ни убиете, а не да спасите някого.

48

Анонимен

преди 2 години

Хората в цивилизацията се ваксинираха и забравиха за ковида,тук още затваряме и мрем по 100 души на ден.Пълен провал като нация !!!Пълен !!Ама тъй....,като сме много умни и разбираме от всичко -нека страдаме !!! Чипирали ги,тровели ги,следели ги,лъжели ги....пфффф....Боже ,колко пр()ст и ограничен народ !Кой ви лъже бе,гюлета ? Че в ЕС има по един двама починали ли ? Лъжат ,а ? Лъжат,че ваксините са ефективни? Затова по мачовете им по 50хиляди на стадиона....

47

И как

преди 2 години

ще ме задължите да се ваксинирам, сладурчета.Ще ми дойдете у дома на село с двама пазванти ли, че не схващам?

46

Анонимен

преди 2 години

Ха ха тук наваксаните, голям мерак за задължителна ваксинация, май най-сетне им е светнало как са се минали - и се разболяват и умират, и сега зор и другите да са като тях, щото дългосрочните ефекти още не са се появили не се знае какви ще са и това направо ги влудява

45

Анонимен

преди 2 години

да караш коуеуо с маска - няма такава овца