124

V като Ваксинация

преди 2 години

За всички държавни служители, медицински кадри, ресторантьори, банкери, военни, полицаи, учители, студенти и ученици над 12 години. Отказалите ваксина без уважителни причини да се лишават от 3 граждански права - правото на труд, правото на образование и правото на глас.

123

Анонимен

преди 2 години

не знам дали очаква апокалипсис другаря Витанов , но да очаква скоро някой да го потърси между веждите ...

122

Анонимен

преди 2 години

Hема вече вярващи във фалшивата пандемия. Всеки, който не се крие в мазето от лани го знае.

121

Анонимен

преди 2 години

Засега повишението е около 20% за седем дни. Малко над 3000 човека са починали досега при тази вълна на неваксинираните по официални данни. Реално са 2-3 пъти повече.

120

Сата НАТО

преди 2 години

Аз ви казах още в събота, че тенденцията се пречупи, но на Витанов му трябва повече време да загрее.

119

Аз

преди 2 години

Значи до Нова година починалите ще се удвоят.Става страшно.Бог да пази България.

118

Анонимен

преди 2 години

А първия ак набра скорост и излезна рано тази сутрин

117

До 120

преди 2 години

Напротив, КПП тата бяха опънати 14 дни преди първият регистриран случай

116

изсмях са

преди 2 години

Е как е професор-математик Витанов, поне таа прогноза ке я бъде ли ??

115

Това че съм полупиян

преди 2 години

Е факт, скоро този факт ще бъде променен на напълно пиян след две години страшно тежък умствен труд,но винаги има едно но.Трябва да знаете, че аз съм много демократичен човек в смисъла на племенната култура,а това е нещо,което никои никога няма да може да изтрие.А много хора мислят,че съм някъде закостенял атрофирал мозък дето не е способен да приеме различията между народите на света, обаче тоя колониален *** нацист Симеон 2 не мога да го дишам. Заради него ние сме без културна идентичност

114

Сериозно говоря:

преди 2 години

Да не съм самоубиец да се закачам с Руснаци и Азиатци?Човек да не се помайтапи малко и това беше много позитивна шега!

113

Анонимен

преди 2 години

Защо да се ваксинирам заради обикновен грип, а? Вие дипломираните вирусолози знаете, че това не е грип. А какво е? Как ще го опишете? Като нещо неописуемо?

112

Анонимен

преди 2 години

Я се скрийте с вашите локдауни! Отказвам да нося маски и да се ваксинирам. Никого не застрашавам и не ми пука. Да се пазят от мен, ако ги е страх.

111

Напротив:

преди 2 години

Аз се опитвам да водя конструктивен диалог базиран на историческата истина!

110

Ro

преди 2 години

Да, мерси... то никога не е имало "тотален локдаун" като в Италия, Гърция, Нова Зеландия и т.н., защото аз това разбирам. Достатъчно е да изпозатворят всичко и тия, които работим във въпросните сектори, пак без работа до пролетта и така ще се въртим през 6 месеца. А през това време кой ще ми плаща сметките, Витанов може ли да изчисли?!

109

Аз ли?

преди 2 години

Никога не се закачам с азиатци и руснаци!Няма защо! Аз да питам срещу Златната орда?Никога!Не и умишлено, не и с моето знание!

108

Както казах:

преди 2 години

Цялата САЩ нация е съвкупност от предимно европейски генотипове - кавказци, негроидни, латиноси - местните ги не броя, че са си изпатили достатъчно от вас и няколко медала на навахите не компенсират това, че сте престъпника на света, а не полицая на света - не съм усетил да сте полицай нито защитници на цивилността!

107

Американоооо

преди 2 години

"Ще жънеш каквото си посял" Форсети каза да ти предам това съобщение. Окопал си се прекалено за да ти бъде отговорено с друга монета!

106

Анонимен

преди 2 години

При 20 болни на ден, ГРОБ въведе междуобластни КПП-та, но народът си ги преизбира ли преизбра и преизбира и преизбира.... Смятай колко е умен народът...........

105

Менгеле

преди 2 години

Алоу, витанов ли си, къв си, алкохолик вмирисан, какво стана с пикът през Август? А с пикът в началото на Септември? А с този в края на Септември???Е за такива олиофрени като тебе трябва да се задействат данс,манс.. а не за жената, която предупреди, че е възможна липса на лекарства в аптечната мрежа!Е за такива като тебе требе ризка с дълги ръкави, дето звездите им говорят и страдат от липса на внимание понеже цЕл живот никой не ги е бръснал за слива та сега се изживяват като холивудски звезди