41

Млад протестиращ

преди 2 години

Има ли нормален човек,който да гласува за Дебаркиращия и Гнома,които предадоха протестиращите млади хора и се сдушиха с Чекмеджето и Карадайъта??

40

Сосидж

преди 2 години

Не мисля, че някой го интересува кого подкрепя ДБ. Големи приказки бяха, че ИТН ще изпаднат заради Кирил, ама май стана така, че ДБ ще изпадне. Ристю пак ще скача от лодки и ще му се вижда касичката lol

39

Фризьорка

преди 2 години

Я ми пратете това плашило,да го подстрижа, щото плаши децата!! И тоя- кандидат Президент?? Хи хи хи!!

38

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли, не ме е яд когато се появят подставени лица като Кирчо, но ме е яд, когато българи се опитват да са по-антибългари от всички! Няма да мирясат докато не еbат маjката на държавата, е тва ме е е яд! Тоя от нищо не разбира, освен да се офлянква и протака по юридически модел - дървен философ! Няма идея от геополитика, още по-малко от национални интереси! Къв ВСС, ква съдебна система - България изчезва!

37

Член на ДБ

преди 2 години

Без да се допитате до всички членове и симпатизанти на ДБ,мнението на Христо Дебаркиращия и Наско Гнома не струва и пукната пара!!

36

Активист на ДБ

преди 2 години

Това,че Дебаркиращия и Гнома, водачите на Политбюрото на партията подкрепят Панов, НЕ ЗНАЧИ НИЩО!! Принципните и честните симпатизанти на ДБ безрезервно подкрепят Президента Радев за втори мандат!! Ясно??

35

Гюро Михайлов

преди 2 години

Кандидат вицето на Панов, МОАСЕ от Буркина Фасо ли е??? Само питам!!

34

тъй тъй

преди 2 години

ЛЕВИ ДЕСНИ КУЧЕТА БЕСНИ КОТКИ ЧУДЕСНИ БУЛКИ НЕСВЕСТНИ...И ти по-средата!Маалейи,как ми се ходи на избори!?

33

Народен човек

преди 2 години

Дебаркиращия и Гнома подкрепили Лозан Панов?? Ха ха ха!! Тоя ли,чийто ВКС оправда престъпника Цветан Цветанов,осъден на затвор от две предишни инстанции!! Оказва се,че тоя " съдия" е перач на престъпници!! Влизат осъдени и излизат чисти като момина сълза!! И е един от " гнилите ябълки" в българската съдебна система!! И тоя- мераклия за Президент??

32

Анонимен

преди 2 години

Вицепрезидентката му Моасе на Панов сее обявила за еднополовите бракове!

31

Цъцъцъцъцъ

преди 2 години

Не стига, че този точно издигнаха за кандидат, ами му сложиха и госпожа Моше за супервайзър, еггасси...

30

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 33: И ако Лозан Панов знае, че няма да бъде избран, тогава защо се кандудатира? Не беше ли по-добре и ДБ да подкрепят президента Радев срещу кандидата на ГЕРБ и ДПС ?

29

т я

преди 2 години

Няма визия за президевн !

28

Анонимен

преди 2 години

До 31 Не приемай буквално нещата! И той знае,че няма да стане президент! Но ще е следващият Глав прокурор,щом свалят Гешев! Демонстрират политическа подкрепа само!-:) Мислете бре преди да пишете!-:)))

27

Анонимен

преди 2 години

Я! Сурикатът от "Ледена епоха" бая е одъртял... ...и оглупял!

26

Д-р Гелев

преди 2 години

Моля погледнете снимката. Този, иначе умен човек, но с вид на луд учен, ли искате да е президент?

25

ДО 16

преди 2 години

Радвай се. За твоите права се борят.

24

Анонимен

преди 2 години

То па едно дясно. Като отвориш гардероба и изскача генерал Атанасов, който пази да не откраднат гласовете им.

23

Анонимен

преди 2 години

Демократичната традиция изисква предвидимост на посланията и добра разпознаваемост на кандидата. Ето защо в развитите демокрации основните политически играчи излъчват своите номинации месеци и дори година преди деня на изборите, а не в последните дни на възможния законов срок.В България това не се случва.

22

Анонимен

преди 2 години

След фамозното салтомортале на Христо Иванов в посока на Гербаджийската президентска победа и сегашното издигане на неизбираем кандидат на ДБ, само и само да не се подкрепи естественият подръжник на протестите Президент Радев е ясно, че ДБ се превръща в инструмент за девалвация на самата Промяна.Излиза така, че сигналите за предателство към протестите и техните цели от преди една година, са били верни!Цялата интрига и въртележки са били само с цел ГЕРБ да се върне на бял кон.Честита коалиция на ДБ, ГЕРБ и ДПС!