61

Петър

преди 2 години

Неочаквано лоша комбинация е това!

60

Анонимен

преди 2 години

Дано спечели.

59

Тралала

преди 2 години

Ристю и Панов пак са чакали пред кабинета на Борисов

58

Анонимен

преди 2 години

Лозан Панов не си ли спомня,че беше калинка на същото ДПС и Борисов при избора му за позицията, която заема. Не помни ли,че беше прехвърлен от ВАС и избран на мистериозно машинно гласуване за сметка на много по-подготвената, подкрепена от гилдията съдия Павлина Панова с довода, че обичал литературата и спорта и се грижел за близките си,а според публикация на Дневник и без да има нужния ранг? Не помни ли, че правосъдният министър ( по онова време Христо Иванов), дори не отиде на заседанието

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "Какво общо има лингвистиката и филологията по латински с управление на държавата?" А какво общо има шофирането на самолет от селян...ур, който го напъва на Запад, пък препатилото самолетче все фърчи на Изток?

56

Анонимен

преди 2 години

Лъжеца Христаки каза първо подкрепя Радев ,после подкрепя професора тоест герб ,сега вече Панов ,народе не гласувайте за тоя демократ

55

Нищо ново

преди 2 години

До До до 52: Герб,ДБ и ДСБ разединени по изкуствен начин? И какво му е изкуственото? ДБ не искат дори и да говорят в бат'ви Бойко.. Три мандата ни държа на дъното на ЕС - най-бедната и корумпирана държава. Мина му вече времето

54

Тралала

преди 2 години

Гласовете на ДБ и Герб са гласовете за Ценка Цачева, само че сега може се включат и ДПС

53

До до 52

преди 2 години

Герб,ДБ и ДСБ са в единна народна партия в Европейският парламент! Да тук у нас са разединени по изкуствен начин ! От 89та до днес ,,другарите " са имали внедрени навсякъде ,,къртици".....Всички по съвременици помним колко ,,седесари",разбиваха СДС,а след това си се кротнаха в Партията майка!

52

Българин

преди 2 години

Изобщо не е "независим" Лозан Панов, а си е зависим от всякакви грантове, "меки китки". . ,и отвсякъде ,където потекат повече пари!

51

До 57

преди 2 години

Какво точно открадна Бойко ,че досега нито един ,факт или документ не показаха ,освен джангър,обиди,лъжи и пак лъжи! Помниш ли как беше при Луканов,Попов, Беров,Виденов/довел ни до тотален фалит,Симеон с 800те дни,некадърният Станишев и накрая най крадливата в последните 30 години ,тройна коалиция! Помисли,провери и сравни !!/ако си го преживял а не си на 25 години/....Ех слободия и презадоволеност е днес и национален спорт е ПРОТЕСТЪТ !Той Рашков ще върне Московска 5,както е тръгнал.Тогава..??

50

ДО 56

преди 2 години

Радев каза нещо срещу ДПС,а копоите на Рашков почнаха да мачкат и плашат електората им!А ти явно си невръстен мушморок !?

49

Време за промяна

преди 2 години

До До do 52: "Кому е изгодно десните да са разединени"? А кому е изгодно ГЕРБ и ДБ да бъдат обединени? За какво да се обединят - за да крадат заедно? Бойко е готов, ще даде министерства. Но това ли ще е промяната, която искаха протестиращите. За ДБ такова обединение ще е ритуално самоубийство.

48

Пак по опорката?

преди 2 години

До Време разделно: "Румен Радев скочи на ДПС.... за да докара истинска радикална ислямистка партия"? Имаш ли връзка с главният си мозък като ги пишеш тези г'лупости? Радев не е казал нищо срещу ДПС. Мустафа Карадайъ каквото си е търсил, това си и намери. Поканен на консултативен съвет при президента, става и излиза, защото ще присъства Кирил Петков, който бил, по това време и канадски гражданин . Нека да направи тоя номер в майката си родина на Ердоган, та да видим какво ще му се случи.

47

До #20

преди 2 години

Не бе!! По скоро прилича на граф Дракула!!!

46

do 52

преди 2 години

прочети какво си написал. ГЕРБ и ДБ разединени? това някаква нова опорка ли е?

45

Време разделно

преди 2 години

Румен Радев скочи на ДПС.... за да докара истинска радикална ислямистка партия, която да работи срещу България в съюз със самия Радев-предателя...... Така пише в историята за 10 клас....

44

Време разделно

преди 2 години

До Анонимен 48: Какво е доказал Лозан Панов не е толкова важно. Важно е, че дори и всички симпатизанти на ДБ да гласуват за него, пак няма да го изберат. Изборът сега е: промяната в лицето на презинента Радев, и гербаджийско-депесарският корупционен модел в лицета на филолога и бивш зам. министър от квотата на ДПС Герджиков. А ДБ, като не подкрепя Радев на практика подкрепя Бойко и Герджиков.

43

Miss In Formation

преди 2 години

ДБ има добър кандидат за президент, ще е радостно Панов- Моасе да катурнат ЗАДКУЛИСИЕТО на Радев, както вече сторихме с Б.Б!

42

Анонимен

преди 2 години

Лозан Панов е единственият партийно необвързан кандидат, който е доказал на дело своята безпристрастност и решимост в борбата за справедливост и върховенство на закона. Няма съмнение, че той е най-естествения избор за всеки непредубеден демократичен избирател, който иска смяна на корумпирания модел на управление.