10

До Смех

преди 2 години

Късметлия сте. И аз подадох заявление, но директорката ми отказа, така се случи и с няколко други мои познати, директорите отказват. Не всяко училище предлага ОЕСР, въпреки, че децата имат право. Не е за разправяне!!

9

СМЕХ...

преди 2 години

Аз моите деца отдавна съм ги спрял от училище и така ще е цялата зима , като гледам!ЗДРАВЕТО НА СЕМЕЙСТВОТО МИ Е НАЙ- ВАЖНО ОТ ВСИЧКО ДРУГО...!!!! НЕ ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ ПОСЛЕ ДЕЦА-ИНВАЛИДИ..ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

8

Да

преди 2 години

Децата идват болни на училище, родителите умишлено не ги водят на тестване за да не ги карантинират, защото, кой тогава ще ходи по заведения и на село?Затова очаквайте и по 5000 болни на ден. А за починалите, да не говорим.

7

Анонимен

преди 2 години

В гимназиите никой не носи маски, дори вече прозорец не се отваря, понеже стана студено, има със симптоми-никой не прави тестове, цялата тази ситуация по училищата действа и на психиката на деца, родители и учители. Нека учат онлайн, прекалено рисково е за всички, какво се чака още?

6

Да

преди 2 години

Но има и друг въпрос-има ли сила на света, която да накара един инспектор от РЗИ цял да ходи по училищата и да си върши работата-а са ги накарали, а са напуснали. И къде ще намерят други за 700 лв. *** работа.

5

Да

преди 2 години

Тръби се, че сме бедни и няма пари, бедни сме защото сме мързеливи и ***. Ще ви отговоря, защо. Както ви казах, в училищата директори и учители са безсилни, по отношение на маските. Толкова ли е трудно всеки ден инспектор от РЗИ да посещава по 3,4 училища и тези ученици, които са без маски, данните им и "честитка" на родителя 300лв,резултат,хиляди левове на ден в бюджета и всички с маски на другия ден. Но, много по лесно е инспектор да влезе за 10 мин и да направи акт на Директора.

4

Да

преди 2 години

Нямате си на представа какво е в училищата, развъдник на Ковид. Децата масово не носят маски, само учителите и персонала, учителите постоянно викаме по тях:"маски, маски, маски", но никой не слуша и не изпълнява. Въпросът е:след като учителите са длъжни да изискват и напомнят за маски и на никой не му пука и не изпълнява, какво от тук нататък правим? По телевизията само се лъже, манипулира и ръсене на глупости. Как изисква и изпълняваш заповеди, без да имаш права?

3

Анонимен

преди 2 години

Незабавно преминаване на ДО, особено за учениците в средните училища в големите градове, имат нужните умения да учат онлайн!! Ситуацията в момента е силно обезпокоителна и за родителите и учителите, Стоп на разпространението на вируса в училищата!!

2

Анонимен

преди 2 години

Глупостите край нямат в тази държава!Умишлено разболяват децата, родителите и учителите. Докога бе умници, по добре пуснете децата докато мине пика на заразяване

1

Анонимен

преди 2 години

Ако 10% от випуск е доказано заразен с КОВИД, за да преминат на ДО, това означава че всички ще бъдат за заразени, следвайки модела един заразява десет човека! Всъщност те си излизат в карантина, но неофициално, или в болничен, ако са се заразили. Това не е стратегия за противоепидемични мерки, а умишлено заразяване на учениците!