4

Анонимен

преди 2 години

Писал до хелбук или там не знам си какво. А бе ей, гнyceн, отивай в общината или запрятай ръкави и поправи катерушката. Ко си седнал да кълвеш на клавиатурата и да се оплакваш че еди какво си. А бе тия само в интернет ли живеят бе?!?!?!?!?! Значи цял ден мое седи и да плюе общината, да плюе държавата, да плюе всичко, но не и да отиде и да оправи катерушката. Още повече - знае че е счупена, обаче пак си води детето там. И после пише по сайтове. Пpocт народ...баща му се у сайтове е писал и ревял..

3

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че тия родители отглеждат не деца, а някакви лабораторни експерименти. Самият изказ - "на втория етаж на една от катерушките" е безумен. Значи ти седиш с кафето и гледаш как детето ти ще се претрепе и после "олеле, ама там няма въздушна възглавница и екип санитари с хеликоптер". А това, че малкото се е нагълтало с пясък, който е тоалетната на всички бездомни кучета в квартала + няколко клошара го забравяме. Но няма да пуснеш жаба до общината, а до някакъв сайт за новини?!? Логика

2

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е виновен. Да се ваксинира веднага катерушката.

1

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Ревльо - една дъска братче. Толкова ли е трудно да се завият два болта, или може би цената на дъската е много висока. Искал да я смени ама нямал желание... Трябвало да иска разрешение от общината Бла Бла Бла.