48

Анонимен

преди 2 години

Радев нямаше да вдигне юмрук, за да иска отвоюване на завзетата държава.--->>ГАЩНИК завзета от кого от един милион гласоподаватели?!

47

Анонимен

преди 2 години

Не искаме никаква северна македония бг вън от Ес за винаги и всички гербажии и мафийоти вън от бг проклети убийци

46

Анонимен

преди 2 години

На зеления чорап,ако му нахлупиш един каскет и същия Бай Тошо,същата селя-ндурска мутра.

45

Анонимен

преди 2 години

Чудо е колко невеж е българския народ по темата съвремена Македония. В Македония от давна на никой не му пука за България. Там нищо българско не е останало. След Тито си имат македонски идентитет и тая дебата че македонците са българи само ги дразни. На празно се разпалват българите че Македония им принадлежи или им дължи обяснение за езика и културата. Отидете в Македония и си поговорете с хората да видите те как се определят. Стига сте живяли в 19 век. Оставете хората да се оправят.

44

така е

преди 2 години

До Зрител .... Много си прав. Ако не беше крадливата гербаджийска хунта, която краде и граби България 12 години, Радев нямаше да вдигне юмрук, за да иска отвоюване на завзетата държава.

43

Анонимен

преди 2 години

В този конфликт няма нищо българско. Интересите са изцяло на рускитеблядове в Македония и у нас. Жалко, че Македония става заложник.

42

Историята

преди 2 години

Не познава условно наклонение. Ако Борисов не беше обсебен от превъзходството на Радев, нямаше да изглежда толкова отчайващо неадекватен.

41

точно и ясно

преди 2 години

Браво, много добре казано г-н президент!

40

Фотограф

преди 2 години

Хе,хе, вижте му ушите на Ал Бънди - направо са подути от дърпане ! Някой май му е шляпал дупенцето докато беше в Любляна ! Изглежда като плашило насред китна България ! По-важно е , че иска да направи Родината блато!

39

В САЩ

преди 2 години

Белите ще станат малцинство през 2045 г. По това време и българите ще станат малцинство в България.

38

Зрител

преди 2 години

Ако ББ го няма, Радев няма да съществува. Цялата му политика зависи от това да е на контра с предишното правителство. Истински обединител - няма що

37

Ветеринар

преди 2 години

Този индивид на снимката май е най-умния червей ,който се пръквал някога по нашите земи ! Абе, кумунистическо нищожество, ти съсипваш държавата ежечасно и имаш наглостта да не си подаваш оставката !!! ВЪН , жалка ,мазна фуражко !!!

36

Анонимен

преди 2 години

Хаха. Правителството на Борисов от години отстоява това, че няма да отстъпим от договора от 2017. Мун-чо обикаля студиата да се прави на защитник на националния интерес: пак с чужда пита помен прави. От него 5 години не чухме НИЩО, по този въпрос. Сега си влезе в ролята на "Лидер". Както ДС предвиди предизборно.

35

Анонимен

преди 2 години

До 38 Т.e. казваш македонците не и спазват договора от 2017 година? Тогава посочете точко какво не спазват. Ето тези и тези точки, македонците ги нарушават така и така. Иначе нищо няма да стане.

34

Анонимен

преди 2 години

Този метежник защо не вземе да вдигне юмрука пред ЕС и македонците, като толкова е загрижен и запален по тази тема? Или по-лесно зад полицейски кордон и 50 служители на НСО на площада в БГ ?

33

Турчин

преди 2 години

И кой го казва?***-фашист който изрита турците в България.Имат ли права турците в България?Имат ли свобода и право на говора,литература,култура,традиций? Децата ни са наказвани от своите учители,че в междучасията говорят на турски език.Съзнателно задължителните програми за учители и персонал се правят в дните на Байрям за турците.Колко учебника по турски език и литература са напечатани от Министердтвото на образованието и културата на България?Коя е майка Родина на българите в РС Македония?

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 Има го всичко записано в договора от 2017 год.....конкретно...

31

хахаха

преди 2 години

Метежника Гумен Гадев се е притеснил за "езика на омразата"...

30

Анонимен

преди 2 години

Ал Бънди неведнъж се е срещнал с македонския си колега, интересно защо не е повдигнал тази тема на тези среща, и защо само пред БНТ се прави на войвода.

29

5677

преди 2 години

Всичко е режисирано от силите, които искат България и Македония да не са в един съюз. Представят го като защита на българщината, за да ни хвърлят прах в очите.Напразно си играят на мръсни игрички. И тая изкуствена граница между българи и българи ще падне, както е паднала навремето между Княжество България и Източна Румелия.