46

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Антиваксерите обикновено са неграмотни хора. Тъй като въпросният етнос са напълно неграмотни, нормално е да са антиваксери и още много друго, всички ги знаем.Но пандемията ще отмине, като измрат антиваксерите.Всички до един.Амин!

45

бай Тъпчо

преди 2 години

Те горките не са разбрали бе! Вече на банкоматите като ходят и ще ги ваксинират автоматично.Всички банкомати тайно са настроени и като пъхне картата да тегли пари, и хайдеее ваксиниран и чипиран и дяца няма да могат да правят.Хич да не ходят на банкомати, щото лошо ги чака!

44

Анонимен

преди 2 години

Аз се преброих електронно и минздрве ми праща смс за томбола с ваксини, така че не са далеч от истината

43

Мънго Жери

преди 2 години

Значи страхуват се хората бре. Страх ги е. Страхливи са.

42

Ромулчо

преди 2 години

Дръжте се братиа, скоро всичко ще е наше.

41

Joro

преди 2 години

И на 14-ти аз ще имам равен глас с тези. Е не съм съгласен! Дали 1% от тях ще знаят за кого гласуват и за какво гласуват?

40

Анонимен

преди 2 години

До \m/ 44 По-скоро вие сте им на нивото, защото сте платени от герб.

39

Растата

преди 2 години

Значи, ако решат да ме глобяват, че не съм се преброил, ще имя кажа, че и аз съм помислил, че са искали да ме ваксинират. Старх ме беше и не съм знаел просто. Да видим какво ще ми кажат след това.

38

Intel Inside

преди 2 години

От помощите и детските надбавки да им приспаднат глобата от 160 лв. на човек. Защото тях ако не глобят, нямат право никого да глобят. Или пак двойни стандарти?

37

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Като не се преброяват, да им спрат помощите...

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 То тогава е имало смисъл. А сега с електронните регистри, е-кадастър, ГРАО и т.н. каква му е идеята.

35

ПЛАНдемия

преди 2 години

Столипеново е пример ,че всичко е лъжа, никога не са спазвали мерки, а хигиената там е от средновековието. Ако имаше смъртоносен вирус там щеше да си личи

34

Анонимен

преди 2 години

Да, ама тях няма да ги глобят по 160 лв., а и да ги глобят НИКОЙ няма да ги плати тези глоби, Но за българите прошка няма, който не се преброи, глоба!

33

Black Sea

преди 2 години

Ами като не искат: 60000 души х 160 лева=9600000 лева. Кво ги бавят. Нали имало глоба ако не искаш?

32

Анонимен

преди 2 години

Преброяването е "измислено" още преди Новата ера, а от двайсети век насам се прави в цяла Европа на всеки десет години. И то не е просто установяване на брой жители. Не помня при предишното преброяване, което също имаше електронна опция, да е имало такива неуредици. Но явно голяма част от пишещите тук или са тийнейджъри, или с твърде отслабена памет.

31

ФИКУЛТЕТО

преди 2 години

Искахме да се преброиме, но нямах ме джелание, заштото според нас ше ни чипирват!Освен това всички се пишеме българита да не се знае колко циганиее сме у фикултето, оти после нема да има за всички помошти! бугарите имат пари на тех помошти неим требват а и немат деца закакво саим помошти.

30

5 милиона

преди 2 години

Може да се каже всичко за ромите, но едно е вярно - знаят как да оцеляват.

29

преброяване

преди 2 години

Да си броят овцете в кошарата, ние не сме овце и не сме съгласни да ни стрижат

28

Анонимен

преди 2 години

И какъв е смисълът някой да се преброява? За да продължавате да си водите стъкмистиките ли? Аз лично се занимавам със статистика и ако ви кажа какви глупости пращам всяко тримесечие ще ви стане ясно каква е легитимността на подобни данни.

27

Анонимен

преди 2 години

Когато бай ром се окаже по-умен от "интелектуалния елит".