14

Плъх

преди 2 години

Господина директор на 51 во , прочул се с неособено стойностни неща , отново е във вихъра ! Той и директорът на 119 то са ударници във всяко едно отношение. От началото на ПЛАНдемията са " отличници " ! Първи в затварянето на паралелки , първи в преминаването към извратеното дистанционно обучение...Сега пионери и в това посегателство срещу личността на децата ни?! Престъпници, за съд и затвор сте ! Долу ръцете от децата ,***.и! Нека родителите преценят искат ли тестове ! А ние НЕ желаем!

13

Анонимен

преди 2 години

Ако детето ми учеше в това училище щях да нахлуя в кабинета на директора с адвокат да му обесня че ще заведа дело срещу уилището и него за правена на медицински изследвания без мое разрешение на детето.

12

Natalia

преди 2 години

Ще се сетят да почнат бързи безплатни тестове ,, по държавите го правят отдавна

11

Анонимен

преди 2 години

Задължително тестване в училищата и носене на маски от по-големите ученици, в противен случай е редно да преминат незабавно на ДО! Който не е съгласен със спазване на мерките- да ходи в гората, на луната или на май.на.та си, аман от ***, от мрънкачи и лигльовци, които идея нямат от медицина!!

10

Анонимен

преди 2 години

Ако 10% от випуск е доказано заразен с КОВИД, за да преминат на ДО, това означава че всички ще бъдат за заразени, следвайки модела един заразява десет човека! Всъщност те си излизат в карантина, но неофициално, или в болничен, ако са се заразили. Това не е стратегия за противоепидемични мерки, а умишлено заразяване на учениците!

9

Анонимен

преди 2 години

събират ДНК за базата от донори. ако утре им потрябва младо сърце или друга резервна част за стар рептил, ще знаят къде да отидат и да си вземат. няма да ви питат дали искате или не искате. не сме лабораторни мишкии. ходете у лево да тествате вашите деца.

8

Анонимен

преди 2 години

#9 Защо да е натегач, напротив!! Евала на този директор, изпълнява това, което е записано в длъжностната му характеристика: че отговаря за опазването на здравето и живота на учениците в училището му! По този начин предпазва и учителите и родителите, а и много други хора!

7

Анонимен

преди 2 години

Това столично школо май реве за смяна на директори. Аман от натегачи.

6

Анонимен

преди 2 години

Браво на това столично училище, така и децата ще са по спокойни. Така трябва да е във всички частни и държавни училища в Бг. Ако няма превантивни мерки, предпочитам онлайн!!!

5

Doris

преди 2 години

Много хора не разбират,че това е начин децата да не са жертва на безотговорността на възрастните.Обаче в нашата мила Родина всичко е пари,затова един 20000 град хора починаха от"придружаващи"заболявания.

4

Анонимен

преди 2 години

Не им щем тестовете! Няма значение по щадящ начин ли се тества или с човъркане в носа, всичките са фалшиви!

3

Т

преди 2 години

На дъщеря ми в Словакия и дават тестове да се тества сама в къщи. Безплатни са естествено. Не виждам никакъв проблем.

2

В Германия

преди 2 години

и ПСР е безплатен, тук всичко е търговия

1

Doris

преди 2 години

Не знам колко е скъпо това тестване,ама внукът ми в Германия го тестват в училище по 3 пъти на седмица по този начин вече втора година и си учат редовно.