13

Анонимен

преди 2 години

В момента има световна криза - както икономическа, така и ценностна. По време на КОВИД-пандемията запада показа, че техните държави не са по-малко репресивни от набедените за "диктатури". На запад за едното нищо, човек без маска се поваля на земята от полицаите и с белезниците се води до полицейското и след това плаща огромна глоба. В САЩ уволняваха хора само защото "били поддръжници на Тръмп". В последните 30 години земята като цяло стана по-лошо място за живот, единств. ценности са парите.

12

komitata

преди 2 години

цветната революция финансирана отвън н е успя за разлика от Украйна .Няма и д а успее.Но в Беларус не бяна раздържавени основни предприятия и икономиката работи-нямя и шокови цени на енегоносители и продукти ,

11

Анонимен

преди 2 години

Офффф,оффф,офф,оф. Как не ви писна с измишльотините на пишман дисиденти. Кой вярва на тези пасквили?

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8Това е ромски диалект,

9

Анонимен

преди 2 години

Този няма ли кой да го гръмне?

8

!

преди 2 години

Глупости, които са напуснали Беларус на запад сега живеят като крале сравнение с комунистите останалите в Беларус. В Беларус хората умират от глад това е истината на запад всеки може да стане милионер.

7

Анонимен

преди 2 години

таз *** много проста жена бе,хахахахааа

6

Анонимен

преди 2 години

Живях в Беларус в едно голямо село на 70 км от столицата година и полувина ,ЕС много лъжат за живота там ,верни е има комунизъм ,но ако си стоиш мирно и тихо без да се правиш важен, никой не те притеснява )

5

Тиквата е същия

преди 2 години

Това не ви ли припомня как Тиквата и милицията му биеше протестърите в БГ: "Кирил е хвърлен върху купчина хора. Тези на дъното на купчината се мъчат да дишат. Тези отгоре усещат пълната сила на палките на OMON. "Бяхме като червеи, когато ни биеха", разказва той. "Една жена молеше за милост, а те заплашваха да я изнасилят. Хората на дъното на купчината припаднаха поради липса на кислород."

4

Местан

преди 2 години

Приместих за Настя!!!

3

Анонимен

преди 2 години

абе кво стана с Навални? Вече не интересен нали? Построиха Северен поток 2 и зимата е близо :):):)

2

Натовеца

преди 2 години

като дойдат задължителните ваксинации с био -оръжията на западната фарма мафия ,ще се реда на опашка пред Беларуското посолство за гражданство!Да е жив и здрав луката и да държи фронта срещу западната глобалистка гняссс!

1

Анонимен

преди 2 години

Аз се чудя как да емигрирам в Беларус, а вие си бълвайте пропаганда....