53

Анонимен

преди 2 години

Тия пропаганди ги четем вече като от конвейр. И в соца ги имаше същите.

52

Анонимен

преди 2 години

Досаден пропаганден бълвоч е това поредно творение на западната пропаганда. Благодаря, че редовно ни публикувате подобни нагласени истории.... Чакам да пуснете нещо за преследваните и бити протестиращи срещу борисов, а също и за изтезавани, пребити и ограбени от приближени до властта бизнесмени в България. Примерно дайте малко светлина върху историите около "Осемте джуджета", арестуваните без основание за докато си подарят бизнеса и други подобни.

51

Az da vi

преди 2 години

*** ***, ето така се пази държава от безумно разграбване от "добрия запад"

50

Анонимен

преди 2 години

Щото на над милион българи им е много лесно в чужбина и на всеки е нужен по един психолог да му превързва душевните рани!Тая схваща ли, че падне ли соца в Беларус, световните хищници ще схрускат страната на две хапки? Лукашенко верно си пада диктатор, но злото куче пази кошарата, доброто върти опашка всекиму и даже не лае по вълците.

49

За какво?

преди 2 години

За какво протестират? Че не са задължени да носят маски? Че нямат вечерен час? Че никому не е отказана медицинска помощ и безплатно лечение? Че не са затворени училищата и университетите? Че работят заведенията? Че не са ограничени спортуващите? Да бъдат така добри да обяснят.

48

Асан

преди 2 години

Настя да прай партия Изправи се мутри вън... като Мамаша :)))

47

Крокодила Гена

преди 2 години

До ДемократИ колко можеш да си купиш от това изобилие?

46

Що"Да"Вида

преди 2 години

Днеска по тубата изгледах доста клипове на западни туристи от Беларус.Ми направо са си прекрасна страна в сравнение с наща ***.Лукашенко бих го оприличил на бай Тошо, не случайно и ддвамата са деви, мислят за другите и за народа си.Верно минималната им е 250$ някъде, но при социализма цините са фиксирана и за моя изненада с 3$ може да си купиш 2 шишета водка и цигари.Жените им са китка със социалистическо образование още вярват в любовта.Като цяло прекрасна дестинация, ако им махнат санкциите

45

Христо Христов

преди 2 години

Малко са ги били. Всеки платен от чужбина протестър трябва доживот да чукa камъни!

44

Анонимен

преди 2 години

Предателите са пионки, които никой не обича! Предал веднъж, ще предаде и втори път, въпрос на цена!

43

такава

преди 2 години

съдбата на ренегатите

42

Анонимен

преди 2 години

До АСЕН ИЛИЕВ Челябинската само на танкове

41

Анонимен

преди 2 години

Хайде хайде, стига с тези сълзливи истории. Не стига, че хапчета са им изписали, ами и мрънкат.

40

Анонимен

преди 2 години

Така както е тръггнало ще взема някой ден да подам документи за пребиваване в Белапус.

39

антиджендар

преди 2 години

До 49 в БГМаллееееейййй 1 Ама ти си изключително болен гербероСедераскоГендерски мозък ако изобщо имаш мозък ! Все съм виждал безмозъчни но ти чупиш рекорди за Гинес бе !

38

в БГ

преди 2 години

Метежниците на Радев с хитлериски пречупени кръстове и бомби нападнаха народното събрание защитени с президентски юмрук търсят реваншизъм от задълженията на полицията.

37

Алооууу,

преди 2 години

Рубло*филчетата, прочетохте ли изобщо статията?

36

Анонимен

преди 2 години

Срива се западния свят, не целия свят. Русия и Китай се развиват и повишават стандарта си на живот.

35

Демократ

преди 2 години

При социализма при Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, а при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и магазините са пълни с красиви западни стоки като корекоми.

34

Анонимен

преди 2 години

Всички страни от източния блок които се ориентираха към запада загубиха стандарта си на живот и днес живят много по-бедно от преди, а България и Прибалтийските е просто трагедия. Освен това през последната година загубиха и свободата си, и никога няма вече да си я върнат. Само в Белорусия хората са свободни и запазиха стандарта си на живот.