7

...

преди 2 години

Ми ко да ви кажа, аз дето имам само електронна поща и не я отварям много много и телефона ми е с клавиши и не съм нито влизал нито имам профил в инстаграми феисбуци и други та там знаят за мене повече неща от колкото аз знам за себе си! Така, че 1984! Оруел си го предсказа, *** не четем вече! Инак сега има едни фантастики дето май май вече не са чак такива фантастики вече! Та четете днеска фантастики за да знаете каде ше ви ударят след 5 години!!!

6

Радикал

преди 2 години

Ако спрът фейса на Слави само порното ще му остане.

5

Анонимен

преди 2 години

Това го твърдят само ненормалници кат ванката ...

4

Анонимен

преди 2 години

Глобална атака спрял натрапения фейкбук за няколко часа пффф. Кой позволи изобщо на зукърбърг да го пуска това в ЕС. Отатък имат антитръстово законодателство, тука седят брюкселки подкупни мижитурки и чакат да им заповяда някой като им подхвърли някой долар.

3

IQ 3.14

преди 2 години

аре некв от нпото върза бюджета и дотациите с нонсенс "интервю" по национална медия. сега ще обявяв иновативен виртуален уъркшоп семинар по въпроса, и догодина, пак

2

Анонимен

преди 2 години

Тоя сайт се обърна в тотална коспиративка ... Сривове имаше и през лятото, сривове имае и преди седмици, всързани с DNS сървъри и изобщо не са първите или последните.

1

Анонимен

преди 2 години

Какави глупости плещят тия хора ... не е истина.