12

Анонимен

преди 2 години

Не съм сигурен дали в Европа ни смятат за част от Евросъюза, по-скоро ЕНП начело с Вебер и ген.секретар на тази партия плюс Меркел ни считат за колония на Германия, а ББ - за пожизнен сатрап на нашата родина. И ние с делата си и робската си психика го доказваме. Дай Боже на 14 ноември да се измъкнем от немско-гербаджийското робство.

11

Анонимен

преди 2 години

10, ГЕРБавите направиха така, че за 3 милиарда лева наши пари да имаме скици на допотопни таралясници от средата на 20-ти век.

10

Анонимен

преди 2 години

Не само Далавер, а Пиндостан е най-голямата офшорна зона в света.

9

Колко

преди 2 години

Удобна тема!Няма,няма минава едно време и се появяват "Пандори" Панами"и т.н.!Звученето е:"Щом си богат,не може да не си крал"Хората са като ***,в клетка!Всеки гледа да открадне лакомството на другия и то го крие някъде в ъгъла!Демек,в офшорката!А ,че си краднал лакомства,да са гледали!

8

Анонимен

преди 2 години

Неустойките за Белене са над 1 милярда евро на година.Договора е подписан преди 7 години и ние сме платили на Русия над 10 милярда неустойки.ГЕРБ са виновни за това.Същевремено с 3 милярда евро наши пари построихме газопровод на Русия.Нив не печелим нищо от този газопровод той е транзитен.Някой да пита ГЕРБ защо са дали тези пари.

7

Анонимен

преди 2 години

За Белене парите са над 1 милярда евро неустойки за Русия,заради подписания от ГЕРБ договор.За шистовия газ се знае че го има,но ГЕРБ го спряха.За конектора с ГЪрция за Азерския газ също се знае,че е започнало изграждането му през 2010година и е спрян от ГЕРБ и не е приключен.ГЕРБ направиха така ,че Русия да е монопол в Европа ,а у нас да стане финансова криза.Те направиха за 3 милярда евро наши пари транзитен газопровод на Турция и Русия.ГЕРБ трябва да се разследва мащабно.

6

Анонимен

преди 2 години

Оригиналът използван в ес е християнскоюдейска ценност, но тука цензурират.

5

Анонимен

преди 2 години

Че лицемерието е европейска и християндемократическа ценност.

4

Асан

преди 2 години

Проблемът е че не са у пандиза :)))

3

Асан

преди 2 години

Пърътъ прай борбътъ :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Деката и той там.

1

Производителността

преди 2 години

На труда отдавна не е фактор.