49

Аз си имам уговорка

преди 2 години

Със "Светите отци" - аз работа с тях си нямам - в църква и на гробище не влизам, те с мен работа си нямат. Не съм аз тоя дето е нарушил тая уговорка.

48

Анонимен

преди 2 години

Той като какъв е там? Тва което се случва е последица точно от неговото управление.

47

Ха-ха

преди 2 години

Забавни са щатните плювачи, които лъжат на поразия ,пък който се хване ,все в кяр! Два милиона българи бяха изгонени от държавата още преди ГЕРБ да ги има като партия! Ще се наложи да изчегъртаме партиите на лъжата!

46

мак

преди 2 години

Тоя из.пер.кал т.луп започна да хленчи пред всеки, който ще му отдели минута внимание и все Радев му е мъката. По негово време нищо не беше наред, но си повЕрва, че е велик и само той може да управлява. Кого интересува България? Със сигурност не туск, този предател, който искаше мигранти в Полша и я заплашваше със санкции.

45

Доналд

преди 2 години

Гумен Гадев е служител на сатаната..... Пратен е да предаде и унищожи българите.....

44

:)

преди 2 години

Изключително нагъл лъжец, мутрак и манипулатор на бавните си фенове. Само в БГ такъв може да е нещо различно от охранител на паркинг или дребен престъпник.

43

Реалист

преди 2 години

Мисля, че "превратаджиите" и вся остальная сво*лочь трябва да пазят Борисов, защото както е тръгнала държавата, май хората накрая ще станат и ще "изчегъртат" де що има некадърни зелени чорапи, чалгаджии и алчни "меки китки"...! Борисов май пак ще гаси пожарът в държавата!

42

Като даваш пари

преди 2 години

За църква, а не за училище така ще е!Това му го кажете на Борисов!

41

хаха

преди 2 години

Да при Борисов хляба за 12 години поскъпна от 50 ст, на 1.50, а при Радев за 6 месеца е вече 2 лева

40

Анонимен

преди 2 години

Менискуса ще го запомним с това, че се скри като наакано дете и не посмя да отиде пред парламента. И с това, че по време на управлението му, хлябът поскъпна от 0.50 на 1.50 лева.

39

Анонимен

преди 2 години

дО 16. Как какъв език що за въпрос. Човеко от Банкя е Полиглот. Освен че е прочел Винету човеко е изучил и всички езици. ТЕЛЕШКИ СВИНСКИ ГОВЕЖДИ АГНЕШКИ ПАТЕШКИ КОКОШИ КУЧЕШКИ КОНСКИ КРАВЕШКИ МИСИРСКИ И НАЙ ВЕЧЕ езика на Френската лубов. Него го владее до съвършенство.

38

Pi Ar Sevi Bojko

преди 2 години

Този ,Баце го е щпорил с 200 !

37

СЪОБЩЕНИЕ:

преди 2 години

ДЕНКОВ ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА ИЗБЯГАТЕ ПРЕД ВЯТЪРА Е ДА ПРИЗНАЕТЕ, ЧЕ СТЕ СГРЕШИЛИ, А МОН НЕ ОБИЧА ДА СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ СА СГРЕШИЛИ ..АМА НЯМА ДА ИМАТЕ ДРУГ ИЗБОР! МНОГО НЕ Е ХУБАВО ТА ДА ПОСТАВЯТЕ ХОРА ПРЕД СВЪРШЕН ФАКТ КАКТО САМИ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ!

36

Анонимен

преди 2 години

Какъв поток ще построи Радев, та той един кораб заседнал на брега не може да разтовари.

35

До Калеко-Надупеко

преди 2 години

Тролеййййй,Заставай на амбразурата и почвай да браниш вожда си!!

34

баба мара

преди 2 години

хвани единия удари другия

33

Анонимен

преди 2 години

Само цените летят в небето иначе, кораби, изтребители , иконимика под водата

32

Анонимен

преди 2 години

Безсрамник.

31

ДДРОнег

преди 2 години

България не беше държава по времето на герП !!!___И все още не сме станали, но вече имаме шанс, щом тулупът не е на власт, но трябвая да изритаме калинките и криминалинките, а първо да изберем читав парламент !!!

30

До калекото

преди 2 години

Бегай бе ***!