9

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

Да живее Русия!

8

Анонимен

преди 2 години

ББ е аут вече, туск ще го последва скоро. Да си говорят КОООООООЛКОТО си искат.

7

Новото задкулисие...

преди 2 години

В скоро време няма да се оправят нещата, защото тези дето сега управляват имат безграничен кредит на доверие гарантиран от доста НПО-та, кръгът "Капитал" и други кръгове, и те ще повтарят непрекъснато как изчегъртвали предишните. И никой няма да ги гледа какво всъщност правят. И едва като минат години наордът ще се освести и ще си каже "Абе стига с тея мантри за изчегъртването. Какво реално се случва в държавата?", и тогава вече ще се види какво става в реалност. А сега всичко е зад кадър...

6

Бонго

преди 2 години

Борисов и Пеевски са бушоните на Дълбоката държава на ДС. България е все още изостанала руска губерния. Докога?

5

Жалко, но е прав

преди 2 години

Много жалко, но е прав. В града няма да смеем да си пуснем парното, на село няма дърва да запалиш печката. В магазина се чудиш какво ще ти кажат на касата и дали ще имаш пари да си платиш. За някакви екстри не говоря, основни неща не можем да си позволим, като да ти е топло жилището и пълен хладилника. Това, ако не е хаос, здраве му кажи.

4

Анонимен

преди 2 години

Радев иска еднолично да управлява България и Борисов правилно казва "диктатор".

3

Анонимен

преди 2 години

Поляците се включиха в надпреварата за руските въглища . Не стигна Германия и Китай ами сега заради поляците цената стигна 208 долара за тон . Аве тез нали са врагове на Русия ??? Въглищата нали цапаха въздуха ??? Авее ко става тука ве ? Къде са медиите ?

2

ПроСоТо

преди 2 години

виж го ти мръсникамудолен!!!..Отишъл ДА КЛЕПЕ България !!!...Ей,Гешефтев,къде си бе?!

1

Пешо

преди 2 години

Бойко съсипа България и каза "Радев беше!"