25

Анонимен

преди 2 години

Всяка сутрин в 8 Джил му шепне,че е президент.А той пита на какво?После в 9 ходи до тоалетна,а в 10 става.

24

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...еее!..Поласкан съм,че си прочел коментара ми,но защо не си забелязал,че споменах ДЪЛГАТА история на ликвидирането на СССР ?..Още от Хрушчов,та до РЕАЛНИЯ ЛИКВИДАТОР Горбачов..Социализма не беше толкова лоша идея..Лошотията дойде от това,че ЛОШИ елементи се набутаха по върховете ..Алчни,продажни кариеристи..СЪЩО КАТО СЕГА:..-В гробарската мафия се набутаха най-долнитеи неморални същества,от кофата забоклук на нацията..Та това е нещастието на добрите идеи-че се яхват от ЛОШИ наглеци

23

Хахахахахахахахахаха

преди 2 години

Е, признаха си най-накрая! Браво, Америка, първата стъпка от решението на всеки проблем е ПРИЗНАНИЕТО, че всъщност имаш проблем, а не да го замиташ, под килима.

22

Само да припомня

преди 2 години

Памперсът не беше избран от американския народ,а беше инсталиран.Като тоалетна чиния.

21

Петър

преди 2 години

Напомня ми за фиркания Боби Михайлов на пресконференциите

20

Натовеца

преди 2 години

Нищо му няма на Байдаън бе свежарка е човека ,рипа та са къса :)

19

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Абе да кажеш, че един човек ( Горбачов ) е успял да бутне великия и непобедим СССР си е словоблудство. Явно СССР моделът си е бил прогнил отвсякъде.

18

Анонимен

преди 2 години

Започва подготовката за Камала Обама и края на величието.

17

Тексаска поговорка

преди 2 години

Мозъкът на Байдън и като интернет браузър.22 отворени страници,18 замръзнали и той не знае откъде идва музиката.

16

ПроСоТо

преди 2 години

До До 4...ако позволиш, една кротка забележка:..-НЕ Рейгън ,нито екипа му,са "победили" СССР..!..Разпада на СССР се получи заради постепенното ИЗВРАЩАВАНЕ на политиката и ПРАКТИКАТА най-вече на "соцлидерите"..Първите признаци се проявиха още при Хрушчов,после кукундела Брежнев ги задълбочи заради маниакалната си шизофрения..Последваха Андропич,там другите,докато не се появи ЛИКВИДАТОРА на СССР-.така наречения "Горбачов"..Рейгън просто ПЛАЩАШЕ..

15

Вече

преди 2 години

Белият Дом е най-скъпия старчески дом в Америка!

14

Анонимен

преди 2 години

До 13 Не съм чул да има самолетоносач Збигнев Бжежински. В историята остават президентите. Секретари и съветници - знае се имало ги е.

13

Тексаска поговорка

преди 2 години

Джо Байдън може да свърже цяло изречение,само ако говори на малки момиченца.

12

Пудинг

преди 2 години

Той не страда, той се наслаждава, също като мен.!.

11

USA

преди 2 години

ДЕДО БАИДО Е МИСТЕР АЛЦХАИМЕР !

10

Нормален човек

преди 2 години

Ако Америка попадне в ръцете на безскрупулната Камала Харис или недай си Боже, Нанси Пелоси, ако негъ*ръката не слуша достатъчно ще бъде страшно и за света!

9

вижда се

преди 2 години

Бай-*** е ОК. Той ши-ба женка си по 4 пъти на ден !

8

Анонимен

преди 2 години

Много си е добре Байдън. На въпроса убиец ли е Путин без да се бави отговори утвърдително. Ако имаше Алцхаймер щеше да се чуди кой е Путин и какъв е.

7

ПроСоТо

преди 2 години

абе,.."тънки дипломатични намеци"...И от самолет си личи,че бай Дън е ИЗКУКАЛ тежко!..Но защо за всичко се търсят "заобиколни пътища" за решаване на определен въпрос,когато може да се действа директно,открито и честно?...Моят отговор е:..-Заради СТРАХА на всички,че могат да попаднат в подобна ситуация..И за това предпочитат "намеците и догадките",вместо откровеността..

6

Анонимен

преди 2 години

Имахме един професор по висша математика. На 84 години идваше да преподава. Беше с паркинсон, ръцете му трепереха и със сигурност склероза, защото постоянно забравяше къде си оставяше тебешира. Ама почнеше ли да развива теоремите, да ги доказва - бръснач логика! Мозъкът е голямо нещо!