65

ББ

преди 2 години

Възрастта не е порок!...нейзбежна е!Президента Байдън остарява като...Катедрала!Уважение г-н Президент!армията *** на путин и тръмп продължават да сеят разделение...Народа на САЩ...има свойте ценности...нямат шанс...Бог да пази САЩ!Света ни има нужда от Вас!Посетете България ако Ви е възможно...ваши приятели сме!

64

пецата

преди 2 години

Бидона ако го питаш кой е президента на америка ще се обади на жена си да му каже че да ти отговориАма дядото до последно ще го държат по зле от късния СССР и Брежнев, америка в момента има само 2 неща печатница на долари и армия всичко останало е прогноло и деградирало , ей така управляват света с морков в едната ръка и бухалка в другатаТова дето имат технологии е труда на хиляди чужденци , откраднати моъци от др държави

63

Далаверист

преди 2 години

До Радикал --- Кога е верно, верно е! Страда и без да има деменция. Някои отклонения са по рождение.

62

Анонимен

преди 2 години

Тоя дядка отдавна не е на този свят.

61

фейк президент

преди 2 години

Джо не страда, той си подремва при всеки удобен и неудобен случай. Страда целия свят заради него(тези които са зад него).

60

Радикал

преди 2 години

Колкото и да е зле бай Джо, Слави е в пъти по зле.

59

Стига бе

преди 2 години

Джо е си е затръгвал а вие спорите има Гюро глава - нема ли! Сигурно му подсказват да вдишва и издишва в слушалчицата - че току виж забравил и...

58

Край

преди 2 години

да бе алцхаймер, обикновена сенилна дъртопатия си е.

57

До 66

преди 2 години

Тръмп държи по 1 час речи на стадиони пълни с хора! Без да чете отникуде. Защо реши, че не може да върже изречение?!? Ти изобщо някога слушал ли си го? Аз се опитах да слушам байГън, ама е мъка. Той оптеделено НЕ може да върже изречение. Докато започне вече е забравил за какво трябва да говори. Да го сравняваш с Тръмп е смешно просто!

56

Анонимен

преди 2 години

Беше задрямал при посещението на израелския премиер в Белия дом, спъна се два пъти когато се качваше в самолета......хахахаха :)))

55

Тялото

преди 2 години

Че е възрастен човек и има моменти в които е объркан е безспорно. Но има и цели речи и интервюта, които му минават без грешки и с някои шеги на момента, което показва че си функционира.Най-смешното е, че Тръмп не можеше да иазкара и едно сложно изречение, а на всяка реч заваляше или се объркваше за какво говори. Рисува с фулмастер измислен ураган, щото беше говорил за него. Най-близкия му съветник каза че акъла му е на 11 годишен. И си говорим за акъла на Байдън?!!

54

Баннат съм

преди 2 години

Тюх да го ***

53

Иван

преди 2 години

Ако зададем същите десет въпроса относно състоянието на смешника от банкя и веднага разбираме - баце е невинен, баце е с алцхаймер...

52

Анонимен

преди 2 години

Инсталираната тоалетна чиния в Белия Дом чрез откраднати и манипулирани избори е очеИЗВАДно сенилна и неспособна да взема дори елементарни решения кога да се изака. Това е наи жалката администрация която Америка някога е виждала. ДемоНратите се окендзаха до уши.

51

Удобния президент

преди 2 години

..... и само да допълня . По тази причина в САЩ не се допуска млад и енергичен президент да застане на чело на държавата . Ще им разрита кокошарника на всички дърти сенатори и няма да позволи да бъде използван .Тръмп показа прекалена активност въпреки напредналата си възраст и бързо беше заменен от Байдън. Удобния президент. Чете каквото му кажат и веднага забравя прочетеното . Няма собствено мнение и позволява да го водят за носа.... Перфектен . Нищо чудно да изкара още един мандат .

50

Деменцио

преди 2 години

Тоя кой беше?

49

Удобния президент

преди 2 години

Известно че американския президент е САМО публична фигура и от него нищо не зависи . Всичко засягащо настоящето и бъдещето на САЩ се решава от администрацията на страната която си е същата при последните няколко президента. Политиката на САЩ за бъдещето на страната и за отношението и към съюзници и противници не се планира за само един президентски мандат от 4г. а за много по голям период от време , точно затова президента е само една пионка .АКО САЩ ЗАТЪВА, БАЙДЪН НЕ Е ПРИЧИНАТА А ОПРАВДАНИЕТО.

48

Бате Сечко

преди 2 години

Умствено увредена кукла на конци... Жалко за него и хората по света!

47

БРАВО!

преди 2 години

Републиканците могат да измислят още много диагнози за Байдън, но ония, които се надяват, че Космическа Америка ще изгуби битката с враговете на Свободата, заради Байдън, се заблуждават. Америка живее в 25-ти век, 400 години преди човечеството.

46

Щерю

преди 2 години

Джо Байдън е просто един фигурант на ционистите на Ротшилд - досущ като нашия Румен Радев. И с алцхаймер, и на памперси да е - все им е тая - той е просто едно лице...