23

Анонимен

преди 2 години

Рим, Берлин и Токио верни въ борбата, скоро ще наложат нов ред на земята!

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 "а в щатите никой няма да те пусне и се пръскаш от злоба." Имам 10 годишна бизнес виза за САЩ, и бях последно 2018 там. :))))))

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 "90те ли ти е критерия ***?" Който и период да взема Русия е безнадеждно изостанала от западните държави в областта на научните признания. Взех от 90те, защото тогава би трябвало да е бил "златния век" на Путин. Вместо това наблюдаваме същата картинка както винаги.

20

Анонимен

преди 2 години

90те ли ти е критерия ***? Акад. Иван Петрович Павлов (14 септември 1849 27 февруари 1936) е руски физиолог и психолог, академик. Лауреат е на Нобеловата награда за медицина и физиология за 1904 г. за изследванията си върху храносмилателната система. Известен е като баща на учението за висшата нервна дейност и на руската физиологическа школа. Павлов е първият учен, който описва явлението, известно днес като условен рефлекс, и доказва биологичните основи на психичната дейност.

19

Анонимен

преди 2 години

***, учените пишат книги и трудове и ги канят навсякъде, а ти още чакаш зелена карта и тролиш в коментари. СССР и Русия не можеш да ги стигнеш по постижения, а в щатите никой няма да те пусне и се пръскаш от злоба.

18

Анонимен

преди 2 години

От 90та година насам САЩ има 30 носителя на Нобелова награда по Физика. Русия, с малко под половината население на САЩ, има ... 5ма. Великобритания има 9. Германия има 8. Япония има 7. Канада има 6. Франция има 6. Абе, велики са руснаците, спор няма. :)))))

17

Кога ще ги стигнеш?

преди 2 години

Николай Николаевич Семьонов (на руски: Николай Николаевич Семнов) е руски физик и химик. Получава Нобелова награда за химия през 1956 г. за работата си по механизма на химичната трансформация.През 1946 г. той и Капица са едни от основателите на Московския физико-технически институт, където създава и ръководи факултета по молекулярна и химична физика.Семьонов пише две важни книги, очертаващи работата му. публикувана през 1934 г., а през 1935 г. вече е издадена на английски. Това е първата книга в СССР, развиваща подробна теория относно разклоняващите се и неразклоняващите се верижни реакции

16

Анонимен

преди 2 години

До За *** трола Още един, който е работил на Запад веднага щом е могъл да избяга от комунистическия "рай" :))))) Починал в Пало Алто, Калифорния :)))))) Чудя се кога ще стане дума за Гинцбург, или той не е долюбван от шефовете ви, та е трябвало малко да го "позабравят"? :)

15

Ганчооо ганчоо

преди 2 години

Александър Михайлович Прохоров е руски учен, носител на Нобелова награда за физика за 1964 година, един от основоположниците на съвременното направление във физиката квантова електроника.

14

За Ганьоо трола

преди 2 години

Алексей Абрикосов (физик)Нобелова награда за физика 2003г. познат със своите приноси в областта на физиката на кондензираната материя.Завършва Московския държавен университет през 1948. Защитава кандидатска дисертация през 1951 върху разпространението на топлината в плазма и докторска (1955) за квантовата електродинамика на обекти с висока енергия.

13

Анонимен

преди 2 години

Кажи ***, коя професорска степен на Костя не разбра?2010 Knight Commander of the Order of the Netherlands Lion[37]2010 Honorary Fellow of the Royal Society of Chemistry (HonFRSC)[38]2010 Honorary Professor of Moscow Institute of Physics and Technology2011 Honorary Doctorate from the University of Manchester

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12. "После е учил в рая на Путин и е станал водещ учен." Мне, учен, който още дори не е направил докторат, НЕ Е "водещ учен". Тепърва е щял да става "водещ учен" и е станал такъв във Великобритания. Ако беше останал в "рая на Путин" сега щеше да препива с водка и да копае канавки някъде, по благоволението на някой руски олигарх, както се е случвало с много талантливи руснаци през стоте години управление на сатрапите. Явно не си запознат добре с историята на науката в Русия.

11

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 12/ ПРЕЗ ЕДНОТО МИ УХО ВЛИЗА ПРЕЗ ДРУГО ИЗЛИЗА ЕРДОГАНСКИ ПУТИНИСТЕ ИЛИ В ПРЕВОД ИДЕОТ НА ИДЕОТИТЕ!

10

Анонимен

преди 2 години

Българин живеещ в България НИКОГА няма да бъде удостоен с Нобел, не защото нямаме умове, не. А защото дори и да имаме достоен, колегите му ще го изядат, ще го изолират, ще го оплюят и ще го смачкат психически. Ако човека е силен, ще напусне държавата и ще отиде да работи за някоя външна институция и там я британец, я някой друг ще му вземе идеите и ще ги превърне в Нобел. А ние пак ще цъкаме с език и ще дърпаме сънародниците в казана, единствения в ада, около който няма дяволи.

9

Анонимен

преди 2 години

Ало, Гaньо, човекът е роден още преди Путин в рая на Сталин. После е учил в рая на Путин и е станал водещ учен. Водещите учени ги канят навсякъде по света и работят съвместно. Примерно в ЦЕРН има всякакви. А твоят Джон, ***, е роден в щатите и там е учил. Няма Нобелова награда, но пък им орден НРБ. Така че ***, първо завърши 8ми клас и опитай да гледаш по далеч грабтоваъа фактурка за тролене под носа си.

8

Анонимен

преди 2 години

До А *** кога? Тоя руснак е работил в Англия, а преди това е станал доктор в Холандия. Някой, който да е станал в рая на Путин има ли, или това е най-доброто, което имаш?

7

АнонимеН

преди 2 години

До А *** ЬО кога?/ ***-ЬО ОТДАВНА ИМА ТУРЧЕНЦЕ! ДЖОН АТАНАСОВ Е ИЗОБРЕТИЛ ПЪРВИЯ КОМПЮТЪР!

6

А Ганьо кога?

преди 2 години

5 Роден е на 23 август 1974 г. в Нижни Тагил, Свредловска област, РСФСР, СССР. Завършва Московския физико-технически институт през 1997 г. със специализация наноелектроника.Носител е на Нобелова награда за физика за 2010 г. заедно с Андре Гейм за откриването на графена, с която става най-младия жив носител на Нобелова награда за всички области. На 31 декември 2011 г. му е присъдено рицарско звание, с което идва и обръщението към него сър Константин Новосьолов

5

Анонимен

преди 2 години

До Я па я..! "А руснак кога ? Нали били втора световна сила." Ами, кога, чакай да откраднат нещо. Или евентуално след като изстрелят още някоя безаналогова анимация. За анимации дават ли Нобел?

4

Анонимен

преди 2 години

Вече всичко е политика, промивки на мозъка и манипулация! Къде остана истинската наука? Нормално ли е за такова нещо да се връчва нобелова награда за физика? Изключвам италианеца.