30

Анонимен

преди 2 години

Промяната в закона е от 2018 година, но явно опита на Радев и служебното правителство да назначават хора от всички антимутренски партии, води до това - бивши седесари да избиват комплекси

29

Анонимен

преди 2 години

Радев си отмъщава на Нинова и на БСП, защото критикуват служебното правителство всеки ден.

28

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСпоред тебе, англичаните, руснаците,италианците, французите,българите,чехите, че дори и немци и другите партизани са били шумкари? Хайде спрете се! Казах да не пишете глупости!

27

Анонимен

преди 2 години

Партиите са се наредили като на пазар и чакат коя ще изберете, всичко писано се следи и постовете също и какво ще изберете, *** има отвсякъде, не са само българи, а и други, които следят своя интерес, затова не им вярвайте, казах ви да изберете БСП, не послушахте и сега си ядем горчива попара, загубихме и държавата си!

26

ууу

преди 2 години

До АнонименАз съм инженер корабен механик с 17 години работа в завод и почти 20 из моретата. Ясно ли ти е сукалче? Не ми приписвай биографията си.

25

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе съм от село, града ни е град, преди София да се превърне от село в столица и ти казах да престанете вече с тези фашиски постове, защото това, че не избрахте БСП, сега ви коства цялата държава и стандарта на живот на населението и дори по-лошо, тя вече не е наша държава от няколко дена и е трагедия, това се случи ,точно заради такива постове, като твоя!

24

Анонимен

преди 2 години

До sofeto СДС на Костов не ти ли стигна?

23

ууу

преди 2 години

До Анонимен Защо го адресираш само до мен? Моят коментар е отговор точно към тези, които ттроллят тук и заради които рядко посещавам сайта. А иначе си абсолютно прав. Но тези, които им плащат ще продължат да плащат. Трябва ттроллските айпи адреси да бъдат стопирани, но сайтовете нямат интерес. *** им го доказват.

22

Анонимен

преди 2 години

Да не излезе че наемите са за преди 2019г?

21

Анонимен

преди 2 години

До уууСпрете и двете страни вече с това кой бил комунист и кой фашист! Не виждате ли, че унищожихте България с тези си безплодни и никому неужни тиради? Дори БСП разбраха, че е най-добре да се грижат за хората и да си патриотично настроен към страната си в тежки моменти, каквито са връхлетели света и в частност България! Докарахте страната до катастрофа, нито един друг парламент не спори кой е комунист или фашист, а как да подобрят живота на хората в страната си!

20

sofeto

преди 2 години

Ех само "АКО"(то) мирише) бяхме действали по рyмънски 1989г. тая партийка производно на БКП нямаше да ни дои, но "ние не сме народ а м....а"?

19

ууу

преди 2 години

До Анонимен Баба ти е била реститутка - гладна седесарка. Те най-много гледат кози и обикалят около Козяк.

18

Анонимен

преди 2 години

Казах ли ви да дадете на БСП властта? Казах ви! Не подкрепихте Нинова, когато взе мандата и сега всички ще сърбате и сърбаме горчива попара, да не говорим, че вече и държава нямаме! Глу-паци!

17

и те така

преди 2 години

комунист пари не дава !

16

Анонимен

преди 2 години

Баба ми тъй викаше - "Чедо от мен да запомниш комунист и коза наяждане нямат."

15

Анонимен

преди 2 години

"За тези действия на областния управител сме информирани от заместник областния управител г-н Софрониев, който веднага след това беше уволнен без мотиви."Нали служебно правителство беше почтено и прозрачно, значи като уволнявате хора от Герб, правителството беше добре, като уволни вашите другари правителство е лошо

14

Анонимен

преди 2 години

Тия айдуци си окрадоха и собствената партийна каса смятаййй кво ще стане ,ако се докопат до управление на държавата не,че не сме го виждали де,дойде ли червената чума следва фалит.

13

Смех

преди 2 години

Другари, ама областният на София ви е другар, той е от БСП, назначен от служебното правителство на Румен Радев гоните се взаимно, хахаха, пълен майтап, пак гласувайте за Радев

12

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА знаеш ли, че на нас ни писна, виж другите парламенти в Европа, партиите говорят и спорят как да подобрят развитието на страните си , как да подпомогнат хората си и да се развиват, а вие си играете още на атифашисти и фашисти и вижте до къде я докарахте, да нямаме вече държава, в Германия ПЕС спечели, ако бяхте избрали и в България БСП(ПЕС), сега нямаше да имате спорове и проблеми в страната!

11

Анонимен

преди 2 години

КОЙ ЩЕ ИМ ДАДЕ ПАРИ?КОЙ ЩЕ ГИ ИЗДЪРЖА?ПИТАМ...КАЖЕТЕ МИ...ОТГОВОРЕТЕ!МЪЛЧИТЕ,ПОЗОРНО МЪЛЧИТЕ!С ТОВА КИ ИСКАТЕ ДА ЗАЛЪЖЕТЕ НАШИЯ НАРОД?