65

Анонимен

преди 2 години

минаваме на елмаз

64

Анонимен

преди 2 години

Никой не казва обаче какво смята да направи мешерето, наречено "американски конгрес" с фейсбук. Ще го затварят ли, ще го национализират ли, ще ликвидират модела "бащица" и ще дадат акциите на феновете, пардон, на гладните африкански деца...Един куп смешници от НПО-та с гръмко-безсмислени имена ревнаха в един глас как фейсбук зарибявал, как учел на агресия и какво ли още не, а до вчера Зукърбърг беше най-правилният олигарх в света.

63

ПорЦелан

преди 2 години

Вече няколко пъти се обадиха трезви гласове с правилен поглед върху нещата! Важното в порнхъб да не спира!

62

Анонимен

преди 2 години

Гоям страх бил гейтс да не ги чипира и да ги следи постоянно къде са и що са и с кого са. Обаче у фейса се отбелязва. Човека е стигнал дъното на своята еволюция. Няма накъде повече пpocтотия...

61

Анонимен

преди 2 години

Айнщайн: - Човешката глyпост и Вселената - нямат край. За второто не съм съвсем сигурен.Зукърбърг: - А бе създал съм тука един сайт...

60

Анонимна

преди 2 години

До "Alex"-няма как социалните мрежи да изчезнат и то в самото начало на технологичните векове които предстоят. Самият ти в момента пишеш на такава. Като падна фейса, целия свят се бе събрал в Twitter. Винаги някой печели, независимо кво се случва. Въпросът е дали не се задава нов по-голям играч, който да измести фейсбук и другите социални мрежи.

59

Alex

преди 2 години

Тия соц мрежи е време да изчезват.

58

Джо Бързия

преди 2 години

И аз това си помислих. Много съвпадения станаха накуп....добре че Тони Стораро е жив и здрав. Пу-пу акано.

57

Зевзек

преди 2 години

Тоя Иванчо ги каканиже такива едни страшни да може да си оправдае хонорарите за нищоправене! Пък ние си губим времето да го коментираме.

56

Анонимен

преди 2 години

Добре са направили

55

до Пешо

преди 2 години

Хахаха, а аз се чудих за какво беше огромната опашка пред Апле сторе на Реген Стрийт в Лондон.

54

Анонимен

преди 2 години

Тук всеки се иьрежда да каже, колкос спИцИАлен е, че нмал FB.

53

Анонимен

преди 2 години

Човека има кеш 20 милиарда и редица технологии, сосбтвеност на компанията (не, Facebook не е просот един сайт .. не ебил такова нещо от 2007-*** насам).

52

Анонимен

преди 2 години

Не, че някой го интересува, но никога не съм имал ФБ, ама никога и все още обществото не ме е декласирало, на 38 години съм, с не малък бизнес!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Зукърбърг жив да го ожали човек! За шест часа загубил шест милиарда долара! Някой от вас губил ли е някога шест милиарда? Направо тръпки ме побиват, да не съм му в кожата, бррр...

50

999

преди 2 години

Влияят предимно на хора, които НЕ могат да мислят - тоест 99, 9% от хората. Българите са най- Неподатливи.

49

до прогностика

преди 2 години

Вместо да си измисляш мрачни прогнози *** си купи физическо злато от някой златарски магазин, от Тавекса или друга борса за благородни метали! Така няма да те бъде страх от "хартийките" че ще загубят стойността си! Следя редовно котировките на Тавекс и златото се котира нормално, без резки скокове.

48

Обективно

преди 2 години

Еми така е като една 50 част от хоратя издрържат всички останали чрез труда си. Останалите вършат напълно безсмислени дейности, а получават пари.

47

Прогноза 2

преди 2 години

Проблемът е в печатането на пари без никакво покритие. Един ден всичко това ще отиде по дяволитe.

46

Честен

преди 2 години

Сваляйте фейсбук и инстата, че инфлуенсърите да почнат да си вадят хляба с труд. :)