50

Толераст

преди 2 години

Нормално ежедневие в САЩ / Съсипани Афроамерикански Щати /....

49

Черно-Бял Телевизор

преди 2 години

Семейството на наркоманна рецидивист Джорджи Флойд убит от БЯЛ полицай, получи 27 милиона обезщетение... докато годеникът на убитата предишната година БЯЛА австралийка ДжъстинДеймънд не получи НИЩО. УБИЕЦА СЪЩО БЕШЕ ПОЛИЦАЙ - само че "американец" от сомалийски произход... и най-шокиращия факт ,който никога не е разследван - Въпреки че всички полицаи в Минеаполис са оборудвани с камери, инцидентът не е заснет.Оказва се, че във фаталната вечер камерите на полицаите от патрула били ИЗКЛЮЧЕНИ...

48

СВОЙ

преди 2 години

Още в този стил и Амрика я пишете бегала.Генодицаида е над Бялата раса.Геноцида е системен организиран и финансиран.Целта е унищожение на Нациите,унищожение на морала,унищожение на семейството и в този стил.Кой стои зад това,сигурно е едно не са белите Християни .

47

Анонимен

преди 2 години

абе вие кво говорите българските турци голяма част са ислямизирани българи,нали сте по германистан,холандиястан не виждате ли огромната разлика между турците от турция и българските турци

46

Хюго Бос

преди 2 години

А белите в ЮАР се надяваха на помощ и подкрепа от САЩ, Англия а те вървят упорито към юарския сценарий,

45

Анонимен

преди 2 години

До 43 Не само това, ами и Мъск говори срещу другите милиардери и монополисти като Безос.

44

Хаха

преди 2 години

130мил. долара глоба - време е тревоманчето да си купи някоя тревичкакойн за 1 цент за 100 тоукъна и да туитне., че тревичкакойн е много обещаваща крипто валута.

43

На жалващия

преди 2 години

се от омраза в България "Турчин" бих припомнил следното : твоите предци упорито се "трудиха", за да създадат определено реноме на турците в частност и на мохамеданите като цяло. А сега това реноме работи за тебе. За това, че си недолюбван тук - сърди се на прадедите си, а не на българите...

42

Анонимен

преди 2 години

Всъщност атаката е срещу Тесла и Мъск. Много им бърка в ''''' ,защото не поддържа федералната мафия,против е ваксините,в прав текст заяви ,че ,,пандемията'' е изкуствено създадена,иска да внедри екологично чисти производства на енергия,при което петролните магнати директно го заплашиха с разорение-,,Виждали сме и преди такива милионери'' каза един от тях.Сега всячески му спъват бизнеса и вероятно и в бъдеще ще се чуват подобни ,,новини''

41

До пппп

преди 2 години

На белите никой нищо няма да им плати в САЩ. Там има позитивна дискриминация (другото име е обратна дискриминация). Позитивна дискриминация е дискриминация спрямо определени групи от населението от страна на определени малцинства, които в миналото са били дискриминирани. Т. е. сега се връща дискриминацията с обратен знак. Това е официална политика в момента в Западният свят към онези малцинства, които в миналото са били дискриминирани. В България позитивна дискриминация има само към ромите.

40

Анонимен

преди 2 години

Еха-а-а, за 130 млн. долара съм готов да отида да работя във фирма на чернокожи, които ще ме обиждат. После като взема парите ще им разкажа играта.

39

пппп

преди 2 години

И сега гледайте какво ще последва, във всички фирми ще започне обраттен расизъм и тормоз към белите работници!! Всъщност обраттен расизъм в САЩ на работното място към белите има от 20 години !! Чернитте ннегри почти не работят скатават се, пушат, пият кафета и работодателите не смеят да ги уволнят и си изкарват нервите на белите работници!! Брат ми живя 6 години в САЩ и заради ннеграта се върна в Европа, сега работи в Германия, но и там се оплаква от всякаква паплачч, и сигурно ще се прибере

38

До Турчин

преди 2 години

Никой не ви мрази, защото сте турци. Повечето имаме проблем с това, че изкривявате историята. Не поемате отговорност за извършените зверства срещу различни малцинства, отричате исторически факти като насилствената ислямизация на Родопите, погромите над тракийските българи, геноцида срещу арменците, и т.н. Не само това, но и някои сред вас се гордеят с извършеното от османските турци.

37

Totenkopf

преди 2 години

Сега ще си делне парите с тия дето уж са го обиждали графитите може и сам да си ги е нарисувал

36

Аспарух

преди 2 години

Ех, на днешни времена да си с не бяла кожа, по възможност от някое малцинство ако може и да имаш нежни китки ..... може и милионер да се събудиш..... :-)

35

Анонимен

преди 2 години

Какво е това обезщетение от толкова милиони? Тоз никога няма да изкара толкова и за 10 живота. Сега всеки маймун, гей и прочие изрoд, ще съди фирмата, за да докопа подобни пари без да работи.

34

Анонимен

преди 2 години

Чернокож да си в Америка. За ден можеш да станеш милионер.

33

Петко

преди 2 години

Изобщо не се учудвам. Илон Мъск е роден в ЮАР и е закърмен с расизма от малък. Той е супремасист пристигнал в САЩ да избива черни хора, както са правели дедите му в ЮАР по време на апартейда.

32

Анонимен

преди 2 години

Не ги превъзнасяйте толкова турците! И сред тях, като сред всички има и такива и такива хора. Не са по-добри от другите. Сигурно не са и по-лоши.

31

Кривондел

преди 2 години

До турчинБългарските турци са едни от най-работливите и честни хора в тази държава. Който е бил в Родопите знае за какво говоря. И са умирали за нея по фронтовете - включително при Одрин. Срамно е, че политиците - и "вашите", че и от "нашите" имат интерес да ни делят и скарват.