10

Анонимен

преди 2 години

Това си е черен расизъм. Да те осъдят да платиш 6 милиона. Досега не съм чувал на някой бял да са му платили милиони, все за черни чета. Ако не е такова, какво е?

9

Мутри ВЪН

преди 2 години

Извода е, не се занимавайте с цветнокожи. Само бели и толкоз.

8

Балон като винаги

преди 2 години

Други са кусурите на "Тесла" и Илончо, а не изсмуканите от пръстите страдания на некъв си *** заради "оскърбления". В заводите на корпорацията е същия робовладелски строй както в складовете на "Амазон". Администрацията на окръг, в който има завод на "Тесла", беше съобщила за стотина повиквания на линейка заради трудови злополуки и припадъци от преумора само за една година. Но това си е нормален бизнес, няма да го съдят. Друго си е да вдигнат шум заради "новите демократични ценности".

7

ДДРОнег

преди 2 години

Извод - сащисаните, които се борят за демокрация, антирасизъм и др., всъщност са расисти в собствената си страна, но от другите очакват да не са ??!?!?___Нещо като комуянгите и поповете, дето казват - "Не ме гледай к'во правя, а ме слушай, к'во ти говоря !"

6

Калин

преди 2 години

Мръсен *** .И сега стана ли бял след тия пари.

5

Анонимен

преди 2 години

Седем милиона на нигрото с чувствителната душевност, и 123 милиона за адвокатите и държавата... Даа бива

4

Анонимен

преди 2 години

МИ КАТО НАЗНАЧАВАТ ЧЕРНОКОЖИ...

3

Анонимен

преди 2 години

ТЕ НА ТВА МУ ВИКАМ РЕКЛАМА! ЗНАЧИ Е ЗА БЕЛИ ХОРА КОЛАТА!

2

Анонимен

преди 2 години

Ето как да станеш милионер само благодарение на расата си. А как се нарича да получаваш облаги заради расата си? Правилно, познахте ;)

1

Щерю

преди 2 години

Пипал чисто новите коли в снежно-бял цвят - и му теглили един здрав бой...