175

от северозапада

преди 2 години

Най после да ми хареса София ! София късно се усеща докато ние в северозапада отдавна изхвърлихме ковид оковите , на подобре късно отколкото никога

174

Бунгур

преди 2 години

Ето го обяснението защо сме последни в Европа. С такъв народ от дебели кратуни ,не очаквайте просперитет и напредък. Една част от народа умира или бере душа,а другите се залъгват,че голямо забавление пада в дискотеките.Пълна Про стотия Българска.Великите българи...??? От цър вул чепик не става. Ще си платим солена сметка за Българщината/Ганювщината/,което е едно и също на 99%.

173

Иван

преди 2 години

Нека не забравяме, че за една немалка част от малкия ни, но изключително про-СТ народ, ходенето на чалготека е като храната. Не можем да спрем при/мати-те. Има си естествен подбор за това.

172

Давай

преди 2 години

Махайте всички мерки, отваряйте всичко, махайте мерките за подпомагане на бизнеса, възстановете ДДС-то на 20%! Махнете безплатното лечение на здравнонеусигурени! А здравноосигурените да си доплащат за престоя в болницата, както е при много други престои в болница! Още Дарвин е описал естествения подбор! Хем държавата не изнемогва, хем никой не иска мерки, така държавата ще си спести парите, а ресторантите ще работят и ще плащат данъци!

171

..

преди 2 години

И до тази новина следващата:"2806 са новите случаи на коронавирус, голям брой починали"*** народ!

170

Анонимен

преди 2 години

Дискотеките са част от веселбата на народа и по-специално на една част от него, която не се вълнува много от задълженията си. Например студентите населяват столичния град с цел изучаване на даден материал, а те масово се тъпчат по дискатеките с цел да послушат някакви елитни певци, да подрусат някакви танци и да им пробутат някакви наркотици. А собствениците- о, да, те са друга тема. А тя е само печалба !

169

Анонимен

преди 2 години

Давай, Гaньooo, покажи си простотията.

168

Корона Парти

преди 2 години

Като гледам прогнозите за цената на парното - остава ни да се топлим като се тъпчем по дискотеките :-)

167

Анонимен

преди 2 години

За протокола да кажа че и Бойко се пука по шевовете заедно с дружката му Ананиев.То много ядене на суджук много нещо цели 12-13 г.))))

166

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ревали злобни вакси. По цял ден ревете и се крилете като мишки от страшния вирус. Друга работа нямате ли плъхове.

165

Анонимен

преди 2 години

Чесно казано, много се съмнявам някой болен със симптоми на температура да иде на дискотека, а и там всеки се дезинфекцира вътрешно, сигурно 10 човека общо за България биха се разболяли в дискотека. Крайно време е мерките да станат пожелателни и хората, които са от рискови групи и се притесняват, просто да избягват притеснителните за тях места.

164

Калеко Алеко

преди 2 години

Ще ги бойкотират ми, с този служебен кабинет и с Шоуто в последните 2 парламента какво да правят хората ... тя държавата вече се хлъзна по нанадолнището и заприлича на улей за бобслей, по който ще се спускаме без никакви спирачки, така че представлението е гарантирано и адреналина е налице, а с какво ще се сбълскаме в края на улея тепърва предстои да видим ... !!!

163

Срам

преди 2 години

пPOCT народ, слаба държава.

162

до 176 от славянин

преди 2 години

А защо зомби и нарковаксърите наричате герои нормалните хора искащи да живеят нормален живот!? Защото сте *** или да!? Пък и защо някак си без да искате пропускате факта, че вие набодените също разпространявате заразата както и ние!? Защото сте ***-шмекери или да!?

161

Срам

преди 2 години

*** народ, слаба държава.Голяма част от хората не разбраха, че спазването на мерките е заради самите тях и техните близки, а не заради някакви политици.

160

Браво !

преди 2 години

Живота си е както преди, само където измислиците не спират да се точат ! Ама важното е фарма - мафиата да събира стабилно парици от баламите !

159

мак

преди 2 години

Винаги казвам, че кръчмарите са най-нагло племе. Автора би трябвало да каже кои заведения работят напук, кои са собствениците им, има ли контрол, какви и колко са наказанията, ще има ли затворени вовеки. И кои са "известните певци". Пълна анархия и наглост.

158

а

преди 2 години

Поне се разбра кой играе с мафията. По-време на ББ, всеки спазваше ограниченията и никой гък не казваше. Наркотици за милиярди останах по складовете на мафията. Сега обаче Фигурантът на практика дава зелена светлина на мафията. Няма как да ме убедите, че държавата не може да затвори всички дискотеки в България за 48 часа и да се справи със ситуацията. Но това не се случва. Защо ли?

157

Ник

преди 2 години

Не само дискотеките са пълни, всички заведения работят на пръсване, вчера ми казаха да си сложа маска в празната кварталната аптека която е 10кв.м, та се почудих, как всички кръчми и дискотеки са препълнени,а искат да спазвам правила където и да е. Хайде няма нужда, сваляй всичко що е ковид мерки и който оживее оживее!

156

334

преди 2 години

Пир по време на чума!