195

Студент

преди 2 години

Ми да измислят наливна ваксинаВеднага поръчвам - фаизер с джин тоник и лимон в диското

194

Бай Иван

преди 2 години

Нормално за продуктите на демокрацията-***, ***, наркомани и социопати да вредят на обществото, нали искахте такива да имат права-радвайте им се сега ;) !!!

193

Анонимен

преди 2 години

А къде е държавата, институциите?Оставяме се няколко дребни мутрички, собственици нс заведения да се подиграват с държавността?Жалка държавичка, с жалки хорица в нея.

192

КРУМ

преди 2 години

Пълна абдикация на държавата..няма толкова *** народ....това трябва да е следващата партия..80 % гарантирани...членове....

191

Анонимен

преди 2 години

Така и пари ще си спести ... Няма да му се налага да се харчи ... За да бъде харесван ... Алибегов, бай Ставри те чака ... :)

190

Анонимен

преди 2 години

Проблемът с дистокетите може много бързо да се оправи ... Отнемане на лиценза и затвор за собственика ... Така, Алибегов ще си спечели неплатена любов ...

189

Анонимен

преди 2 години

Голямо важно!Еволюцията си има закони, независимо дали искате или сте ваксинирани!

188

@@@

преди 2 години

До Анонименdo 197 : Аз имам по-добра идея как да се оправим с това. Хващаме ви всички затварачи и бой с пръчки докато ви почервенеят задниците и си избиете глупостите от главата. Като се научите да гледате само себе си и да не тормозите останалите, тогава свободно вкъщи. До идването на този момент, всеки ден бой до посиняване. Ей така ще се оправим с този грип. Аман от Вутета!

187

циник

преди 2 години

И в ЕКЛЕСИАСТ е казано: Човек е създаден идеален и праведен, но по собствена воля е избрал да НЕ се подчини на БОГ, камо ли на СЕБЕПОДОБНИТЕ си тъй като животите и на мъдреците, и на глупците рано или късно приключват, ЧОВЕК трябва да се радва на малките радости от съществуванието си, като ядене, пиене и веселие..

186

Анонимен

преди 2 години

свободни хора ....

185

ПроСоТо

преди 2 години

хм!...ВълнАта си е вълнА.....Обаче нещо "НЕТРАДИЦИОННО":..-Преди малко извадих от "скрина" едно произведение на "соцтехнологиите"-така наречения "Транзистор",или официално:-"Портативен радиоприемник Ехо"..И знаете ли?..-Бях много приятно изненадан..След почти половин век,той заработи като нов..Та:..-С него попаднах на Радио Хоризонт на СВ..В момента там се излъчва едно музикално предаване,.."Шарения"..Само народна музика..Препоръчвам ви го!..Върнете се към корените си преди да сте ги изгубили.

184

До Психодиспансер ТВ

преди 2 години

Не мери хората според собствените си критерии!

183

Психодиспансер ТВ

преди 2 години

Много сте изтрещяли. Намалете гледането на телевизия и започнете да излизате навън. Нали сте ваксани, какво ви интересува дали другите ще се разболеят. Вие сте защитени.

182

Лудницата

преди 2 години

Искам хората да печелят и да имат пари, но преди всичко трява ред. Без ред нищо не става. Хаосът идва от горе. Какво беше това към нощните клубове. Ще работите но до 11ч.?

181

Анонимен

преди 2 години

Пълна анархия = управлението на Радев с позвпението на Слави.

180

Анонимен

преди 2 години

Така е като никой за нищо не носи отговорност.

179

бай Пешо

преди 2 години

Затворете всички заведения бе, не знам как да ви нарека! Това е масово убийство! Оставка и съд за министъра на здравеопазването!

178

Анонимен

преди 2 години

*** е желязо с голям процент въглерод, г-н цензор. Не е срамна дума, та да я замените с три звездички. Различаваме бял и сив ***. За тяхното производство в доменни пещи и превръщането им в стомана в електропещи или конвертери прочетете в учебника "Основи на металургията". Учи се в II курс на ХТМУ-София.

177

Анонимен

преди 2 години

Ние, българите, сме известни като големи инати, най-големите на Балканите и може би в Европа. А инат х бай Ганхо е нещо твърдо, бетер ***. Държавите на Европа затягат мерките, Австралия не приема туристи до 2022г., но ние отпуснахме пояса и столичните библиотеки са пълни.Ще изчакаме с такъв наплив на млади хора десетина дни, сетне 20 дни - да отчетем колко хора са заразени и после още 15-20 да видим колко хора не са издържали борбата с Ковид-19.Ген.Янев май че е време да смени министъра на МЗ

176

Анонимен

преди 2 години

До 181 БунгурЯ се чупи бе Ваксар Гендарски