13

Анонимен

преди 2 години

СЗО всички сте за екзекуция! Превърнахте ни в опитни животни психически и физически.

12

Леле Неравенството

преди 2 години

Чудна РАБОТА? Кога ли е имало изобщо равенство в нещо си? Безсрамно богати и крайно бедни работещи хора, докато богатите си клатят краката по яхти и заведения.

11

Анонимен

преди 2 години

В Африка нямат проблем с пандемията. Нигерия, Етиопия, че и цяла Африка регистрират по-малка смъртност (от каквото и да било) за 2020-та, отколкото през предходните години. Явно хората са здрави като няма кой да ги плаши, затваря и тества.

10

Leipziger

преди 2 години

Не ми обяснявайте за неравенства! Тези ваксини не са паднали от небето, та ние да не сме ги споделяли... те се произвеждат тук в Европа или в Америка, полагат ни се, но от нашите данъци е извадено, за да ги има, от нашите здравни и осигурителни вноски. Плащаме си ги, за да ги има изобщо!Така че вместо да ни четат морал като през 40-те години на миналия век, да си ходят в Африка и да си построят заводи и мощности там, вместо да ни пращат тук мигранти!

9

Анонимен

преди 2 години

Първична ваксинация...хаха, терористите от СЗО още не са разбрали че всички желаещи овци вече се ваксинираха. Другите не желаем, може да давате нашите първи, втори и бустерни шотове на овците. По 5-та и 6-та доза да поемат в дупарите! Това им е еликсира за вечен живот, тъй са им рекли от Шмайзер и Мародерна.

8

Анонимен

преди 2 години

Когато срещне вируса, било инфекция, било възлов антиген чрез ваксинация, имунната система изгражда защита за около 3 седмици. Няма как да си защитен веднага след ваксинацията. Така е при всички ваксини. Нищо ново. Ако не си ваксиниран, вирусът ще овършее където и както си го може, след като няма налични неутрализиращи антитела в тялото цели 3 седмици, преди да срещне някаква съпротива.

7

Някой

преди 2 години

СЗО, вие сте позор!

6

Анонимен

преди 2 години

Приоритет за какво? Ваксината не е задължителна, как може СЗО да си поставя подобни приоритети ???

5

Анонимен

преди 2 години

Неравенство се създава като докараш инфлация на главата на хората,като затвориш глобално всички производства,като налееш пари без покритие в икономиката,и реализираш енергийни шокове,недостиг на енергия,цени на газа и петрола до небесата,това е неравенство,за балоните на пазара на имоти,акции,да не говорим,

4

Питачо

преди 2 години

Що тровите хорицата??

3

Анонимен

преди 2 години

Браво гордея се с вас.Сега нека вашите коментари да ги вземем Кунчев и да ги покаже на колегите от ЕС,за да може да разберат защо е ниско нивото на ваксинация в България.

2

rusnak

преди 2 години

Я па тия, увеличавало се неравенството. На кое бе, на отровените и на неотровените ли бе??

1

Анонимен

преди 2 години

Сатанинската Зла Организация която раздели света на още по-бедни и още по-богати е загрижена за неравенство. Лицемерието и двуличието са демократични ценности.