15

Надблюдател

преди 2 години

Това не беше ли онзи, който не отиде на работа в ЕК , та ни треснаха бизнеса с международните шофьори? На негово място не бих се показвал пред хората.Сега пък се гласил да "управлява" ? Надпреварват се по наглост "леви" и "десни" комунисти!

14

Анонимен

преди 2 години

Формулата му била ясна?! Ами ако стане така, че пак няма правителство за трети пореден път, ще си хвърлите ли оставката от катедра "Политология", другарю доцент? А? А?

13

Румен Радев

преди 2 години

Аз ще ви направя правителство и дупе да ви е яко, хляба ще бъде 5 лева!

12

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за Герб срещу лузърите от Харвард. Отвратителни мошеници жадни за пари

11

Анонимен

преди 2 години

Много Гербери му се ядосват на тоя,че рече една истина! А тя е,че ГЕРБ и ДПС ще са опозиция!-:)) И лъже ли човека бе деца Бойкофилчета? Не вярвате ли? Е тогава само гледайте!-:))) ГЕРБ и дедо ви Борисов приключиха с властта! То крадене,крадене,и с цялото си безочие открито да искат пак да ни клатят?! Не! До тук бяха ГЕРБ!

10

Анонимен

преди 2 години

До О хо хо Да точно този е той беше евродепутат от ДБ Костовист.Същия Бок ..- лу-К, като Рада Дълбоката и Йончева

9

Анонимен

преди 2 години

До 13 Я кажи за кои комунисти става въпрос.Посочи партията ,а не говори ей така

8

Анонимен

преди 2 години

Промяна не означава да ни върнете комунистите.

7

Седесар 1990

преди 2 години

Този предател и слагач петни името на СДС и участва в разгрома му.

6

Гербер

преди 2 години

До 10. Хе-хе-хе, а бе тази банална плоча колко десетилетия ще я въртите? Бас държа, че това си го писал и през 2013-2014. И какво стана - дойде белият кон. Ама това влизане в затвора не става защото някой миризлив църввул като теб го е написал.

5

Анонимен

преди 2 години

ОПГ Гроб в затвора!

4

Диана

преди 2 години

Според мен, всички вдяха що за стока са БСПарските партийни или партийно подобни образования...Не вярвам народът ни да е толкова сбъркан, че да се подвежда така лесно по внушенията на Задкулисието, явно...Тези са толкова прозрачни манипулатори, че е срамно изобщо, че още се мотаят в политиката...Трябва да направим всичко за да махнем тези не.г.од.ници от управлението - всички са от един дол дренки, с единно управление от Задкулисието, дърпащо им конците отначалото на прехода, явно..БСП ВЪН!

3

Анонимен

преди 2 години

Интелигентен е челяка, обаче водещия се опита да го пита , кои партии са намесени в измамата, тоз просто подмина въпроса.......хахахаха :)))

2

Вижте клипа в ПИК

преди 2 години

Вижте в пик има клип как водещият от телевизията на Корнелия БСТВ Стоян Рошкев призовава да се гласува против Радев, телевизията е изтрила клипа от фейсбука, но Пик го е пуснала, умрях от смях

1

Анонимен

преди 2 години

Празни приказки, водещия го пита кои партии, ония като латерна подминава......хахахаха :)))