209

Демокрация?Свобода

преди 2 години

на словото?Всеки пише и говори каквито си иска глупости(бил ги прочел в нета като Дончева),плямпа ги по медиите и на носи отговорност за думите си.Крие се зад права,а няма задължения.Ето защо трябва нов закон за медиите и промяна в НК,като се инкриминира каквото и да е фалшиво твърдение.Като не си сигурен и говориш за някого неистини,да си платиш.Но точно искащите промените в съдебната система са главните клеветници и исканията им са само популизъм,иначе ще са основни подсъдими.

208

Анонимен

преди 2 години

Никой що-годе нормален не вярва на постановката с чекмеджето, но ... пред Герб стоят сериозни въпроси за корупция на които никой не си направи труда да отговори

207

Борисов

преди 2 години

Що бе? Некой да не ми е откраднал кюлчетата?

206

БАЦЕ

преди 2 години

АКО БЕШЕ СЕГА КОРАБА ДА Е ОТПЛАВАЛ А СЕГА ПРИ ФИГУРАНТА ПОТЪВА ПЕРНИК ВОДАТА КАК БЪРЗО РЕАГИРА А СЕГА ЦЕНИ ТОК НАГОРЕ ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ Е АКО ВИ ХАРЕСВА ФИГУРАТА ВАША Е АМА И ГЛАД И МИЗЕРИЯ НИ ЧАКА ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ

205

Анонимен

преди 2 години

Остави ги да си четат какво пише във фейса, то нали там е казано последно е бил мутра. Няма кмет, няма главен секретар, освен това и пожарникар го пишат, но и това не е вярно. Обаче как всичко върви на зле е очевидни и няма нужда от лъжи във фейса да бъде свален Радев и всеки следващ който лъже, насажда омраза и носи вреди на народа.

204

Анонимен

преди 2 години

Гарга очилата ...голям си подмазваш и мижитурка

203

мижитурка

преди 2 години

Ето провала на един българин ----от Любен Дилов син ---да се превърнеш в гнусна мижитурка. Тва е проблема на България --всеки е готов за 5 лева да стане гъзомийник.

202

Анонимен

преди 2 години

На тоя гад нямали кой да му хвърли един здрав бой ,много умразен

201

Анонимен

преди 2 години

Любенчо мамин златен. това че си като мебелите не борисов е жалко, но по-жалко е, че такива като теб (и гешеФтара) не разбаха, че с видимите серийни номера на банкнотите и кюлчетата Тиквата изпадна в сериозна зависимост и от Изток и от Запад, и съответно започна да предава националния интерес... Много лесно е да се проследи пътя на тези банкноти, дори и за българската прокуратура и служби.

200

Анонимен

преди 2 години

Любенчо, а ти не си човек, но кого ли го интересува мнението на еднафурнаджийска лопата...

199

Анонимен

преди 2 години

До 270Радев с дрона е фотошопирал всичките книги по квантова физика и класическа литература в чекмеджето и ги е преправил на пачки

198

Анонимен

преди 2 години

Не бе той много честен.в чекмеджето държи само книги .Винету

197

Анонимен

преди 2 години

Мата Хари ще обясни всичко. Защо е снимала истинските или фалшивите пачки и злато.

196

Анонимен

преди 2 години

Всъщност никой не вярва на фотошопа. Отблизо се вижда,че парите са с еднакви номера и са от ,,монополи,,. Кюлчетата по нищо не приличат на истинските. Просто закачка. Целта би била да се търси произхода на първия милион. Само че тази тема е табу за нашите назначети милионери.

195

Анонимен

преди 2 години

Не му разбирам логиката - точно човек управлявал еднолично 12 години би се разпасал до такава степен, че да си държи кражбите в чекмеджето до леглото.

194

Анонимен

преди 2 години

Бойко винаги е бил един охранител и един шофьор........ Златото е в чекмеджето, за да го пази Бойко с пистолета.......... Чувства се пълноценен като охранител на Златото........... Няма как без Злато да се пази нещо ценно........... Все едно да шофира без кола, без джипка.......... Джипката е като златото - джипката го прави шофьор, златото го прави охранител с пистолета..................Любен Дилов-Гербер уж е много умен, а само празни фъфления фъфли..............карикатура на герб.

193

гост

преди 2 години

Този е ***. Не отрича, че Буци има златни кюлчета и крадени пари. За това казва , че Буци не би държал пари и злато в шкафчето . Хехе - сигурно ги държи в някоя банка или трезор.

192

Анонимен

преди 2 години

Бойко ще бъде съден, след като сменят главния прокурор.

191

Иво

преди 2 години

Борисов го каза много добре - перфектна ченгесарска работа направена като по учебник на КГБ.Ако беше истина той отдавна щеше да е в затвора-това е мечтата на всички тези негодници, ОФ-чегъртачи с лицето Радев

190

Анонимен

преди 2 години

Пистолетът на Чекмеджето пази Златото в Чекмеджето. Двете са свързани.