249

циник

преди 2 години

Пелтек, на всяка власт ......а ...

248

Професионалист

преди 2 години

Любо,защитаваш го,защото и на теб ти е дал едно кюлче за под възглавницата.

247

Анонимен

преди 2 години

Много ме разочарова Ко водещата която отявлено възхваляваше кандидата на Кандидата. Щял да обединява. Кого ще обединява бедните и богатите или почтените с мошениците или добрите с лошите. Президента олицетворява единство на нацията. Нищо не е длъжен да обединява. Четете и се ограмотете тогава правете комитети.

246

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък как се взима още на сериозно не мога да разбера. От същото ниво на Дончева е... пълна пародия.

245

Handel

преди 2 години

Така е - той обръща златото в долари и ги натрупва по сметка на Каймановите острови.

244

123

преди 2 години

Toзи лек мъж може да каже всичко , срещу съответната сума...

243

Анонимен

преди 2 години

Две реплики по бележката:Като се има предвид мизерното състояние на висшето образование, не ми се иска такова управление да се разшири до мащабите на цялата държава...Кой е казал, че всяка стабилност е нещо добро? Стабилната мизерия и хаос в БГ не е нещо за което следва да се държим.

242

Оня

преди 2 години

Има много лесен начин да се разбере. Да вземете да направите едно разследване например? Или това е нещо маловажно ... най-добре да се ловят дилърчетата за бройка

241

ДДРОнег

преди 2 години

Като чета опраавданията на дилов-СИН за тулуpa, се сещам за делото срещу байтошо, когато една жена се застъпи за него, че бил много скромен, щото ходил с кърпени чорапи, тя му ги кърпела !!!

240

Гиб Мелсън

преди 2 години

На този очелатко не можеш да му преброиш лъжите и манипулациите. Какво ли не прави човек за една депутатска заплата! Такива мъже са срам за България!

239

До 3M

преди 2 години

Ами всъщност има си начини да се разбере дали снимките са манипулирани и начините показаха, че не са. Затова и твоя Бог ББ, вече е във външна изолация, никой световен лидер не иска да работи с него, а също и всички други партии в парламента с изключение на ДПС, които също никой не ги иска.

238

Лили Барута

преди 2 години

Дилов, я си върви за Израел и не се бъркай в неща които не са ти работа

237

Анонимен

преди 2 години

Дилов, да не си ти Мата Хари, че знаеш?

236

Анонимен

преди 2 години

този Герджиков е много противен като излъчване...все едно тапир...Бойко сигурно го е купил с пачкитещом този е дотолкова пропаднал ,че да сключва трудов договор с майка си...

235

3M

преди 2 години

Само кръгли И д Е о Т и могат да повярват на подбни снимки! Но какво да се очаква от 80 % ***!?

234

до 312

преди 2 години

Има видеоклип,

233

Анонимен

преди 2 години

И маймyните вече разбраха, че снимките с шкафчето са фалшификат... Защо няма видео клип с това шкафче и стаята в която е снимано...?-----------======------------Шматароци, то и видео имаше, и Борисов си призна за "компаньонката" ...

232

Анонимен

преди 2 години

Как ли е да се изправиш пред обществото и след години претенции че си интелектулец публично да демонстрираш, че си само платен слуга на мафиот, негов обслужващ персонал? Ха, то това и за Герджиков важи.

231

ля ля

преди 2 години

защо любен дилов е там! защо се обажда тази подметка! не трябва дас е дава дума на такива субекти - фъфали с претенции!!

230

Анонимен

преди 2 години

Радев и неговата команда засега показват само колко злобни и долни душици са, а това че се обединиха с Божков ги направи много арогантни и самоуверени. Тяхната цел е само една, да се свали Герб и да им се отмъсти за Божков, Иванчева и др. такива доказани престъпници.