319

Анонимен

преди 2 години

Герджиков не само е давал пари на майка си от СУ, ами е бил и шеф на фонд "Научни изследвания", от който си тръгва заради масови скандали с... изчезнали пари. Години след това АДФИ установява значителни нарушения по време на управлението му, но поради изтекла давност е невъзможно да му се търси отговорност. Последствия за Герджиков от тези му действия няма и до днес.

318

Анонимен

преди 2 години

Професирчето май харесва крадливото ДПС ,мислете закон гласувате народе

317

11

преди 2 години

До 1,другарите от герб-комунисти,започнаха да ти слагат минуси, под коментарите ти.

316

1

преди 2 години

Този недал алфагари,да ходи в Сирия,да прави политика,иначе ще извикаме ердоган да прави също политика в България.И много хора вярват,че ще се оправи по-добре от афлагари недал,а само взел,но ние сме прости,че разрешаваме,на чужденци,да правят политика в България.Къде е баш питриота агент-иван да види как чужденци се месят в вътрешните работи на България,или само ердогановци не могат да се месят във вътрешните ни работи.

315

Истукан

преди 2 години

Не бих гласувал за такъв професор дето не е бутвал нищо и не се е сблъскал с реалността. Бил ми той професор. Да пасе овце и кози ако ще. Може да е професор на теория, на пракитка е ***.

314

1

преди 2 години

До Малко за политика,това за прифесор герджиков,се знае от години,изглежда реотана ти е албански,бавно загрява.

313

1

преди 2 години

До Айде чао,сега без тиквата ,сме по-добре,а за радев,ще се види понататък,за сега сме добре.

312

Малко за политика

преди 2 години

Сега излезе наяве, че Герджиков е бул зам. министър в правителството на НДСВ от квотата на ДПС. Така изглежда се обясняват приказките му по това време, че турско робство не е имало, а това било измислица на комунистическата пропаганда. Точно се вписва в образът на днешният Кириак Стефчов.

311

Анонимен

преди 2 години

*** ,очаквал и красивата ДПС да го подкрепи до там ли стигна ректора с герданите

310

Анонимен

преди 2 години

В момента се получава обратният ефект, колкото повече реклама за магарето на Борисов, толкова повече хората се амбицират да не гласуват за "обединителя". Вижда се, че за Борисов народа са овце и може да ни залъже като ни го натрапва отново използвайки известни личности. Много се смях когато Стойка Кръстева каза, че този човек е много учен и т.н. Само бих и задал един въпрос: Тя откъде го познава, след като изобщо не знае къде се намира и СУ? Смешни хора.

309

Анонимен

преди 2 години

В царството на слепите, едноокият е крал.

308

Анонимен

преди 2 години

Ти върни нормалността в СУ! Миналата година стачкуваха студентите точно заради това, че мафията вече е зад стените на Университета....

307

Доживяхме

преди 2 години

Да видим ерудиция в политиката.

306

Анонимен

преди 2 години

Този човек имаше избор, да бъде ректор, или да е магаре на Борисов. Той избра второто. Странно.

305

Анонимен

преди 2 години

Щом троловете реват срещу професор Герджиков, значи аз ще гласувам за него, човек който е ректор даже в престижен университет,културен,учен и възпитан

304

Анонимен

преди 2 години

Яко плащат мутрите за реклама на Герджиков. По всички телевизии все Герджиков хвалят. По новинарските сайтове същата работа. Не вярвам на човек издигнат от мутрите, който иска да ме обединява с мутрите.

303

Анонимен

преди 2 години

Пак цената да плащаме .а вие кво ?! Само да крадете ли ???

302

Анонимен

преди 2 години

Бойко да се е кандидатирал за президент, какъв е този , в природата да сте видели лъва да се кандидатира за заек!?! Много ясно, никой не иска да е фигурант, само един зеле чорап се има за много голям, явно не чел конституцията дори.

301

Анонимен

преди 2 години

Какъв мъж е този Рундьо да праща вицето Мис Пиги да лее лъжи по телевизията, засрами се чорап, една говорителка ли е повече от теб?

300

Тралала

преди 2 години

До 318 Шкафът е пълнен и от Ристю, и от Панов, за да станат министър и председател на ВКС