379

1

преди 2 години

До Демократ,ти си демократ,колкото тиквата не е комунист.

378

Демократ

преди 2 години

На българския народ трябва обединител какъвто е проф.Герджиков и полковник Невяна Митева а не комунистически разединители като сегашния президентРумен Радев и вице президента Йотова.

377

Иван

преди 2 години

"Аз не съм политик, а българин, който е готов да плати цената и да поеме отговорността за обединението. мантра на гербавите - Целта ми е да върна нормалността в българската политика. мантрата на дпс и тоя иска да ми каже че е независим

376

Анонимен

преди 2 години

Застреляй Тиквата и ще я върнеш!

375

Анонимен

преди 2 години

Герберастията разбира цялата си несъстоятелност. Всички бягат от тях, само другите крадци от ДПС ги прегръщат. Заедно ще скочат в кацата с катран, където им е мястото

374

Васко

преди 2 години

Ама ти сериозно ли професоре?Айде бе стига майтапи!

373

Киркова

преди 2 години

М.Белчев,мислех те за нормален индивид,а ти си бил едно кръгло нищо.

372

Име

преди 2 години

До Зуеков 401,Болното общество е продукт на "доброто" управление на страната. Ако управниците ни след 89-та имаха топки, нещата можеха да са много по-различни.

371

Тикволандия

преди 2 години

Този ректор има вид на мазно мекотело и ***-дал.В биографията му не се споменава да е женен а е на 58 г.Не искам да ме управляват политици без класически и стабилни семейства - Боко Тиквата,Роси Чехъла и др.Искам за президент стабилна личност-професионално и социално.

370

гого

преди 2 години

Абе, много е хубаво да си професор. И аз съм. Значи ставам за президент. ухаааа. Още по-голяма работа. Ама *** Бо не бих си го сложил.

369

До 404 НЕ ГЕРДЖИКОВ

преди 2 години

Манниииии ! Ама ти си много зле бе ! Или си се надрусал , или си са ваксинирал та мозъка ти са е повредил и то доста.

368

Анонимен

преди 2 години

Ох,като ги видя тези нидал-нивзел и белчо-въртелчо,ме напушва смях.Много сте ми ясни защо го правите. И какето Лили Вучкова уреди мъжа си за зам.министър преди пенция и сега се напъва...

367

Анонимен

преди 2 години

Какво казва тоя Герджиков ! Да върнеш нормалност ли ! Коянормалност ? Оная герберската ли ? На хунтата ! Не. Мерси. Гласувам за Радев

366

Анонимен

преди 2 години

По рейтинг СУ е на 645 място сред вузовете в света.Какво се чудите.

365

Зуеков

преди 2 години

Съгласен съм с Мариана Попова,която казва,че мисли да се махне от бг,защото тук живее болно общество...Жалко за хубавата природа!

364

Бохьо

преди 2 години

Този ако е човек на честта, щеше да си подаде оставка, да мине 1 седмица и да се кандидатира за президент! Ама е *** и неще да му изстине местенцето в СУ

363

Анонимен

преди 2 години

Смятайте какво е вишето образование в Бг! Ректора на СУ ще ставал президент! Човека иска да е политик и очевидно е виден гербаджия! И аз когато писах преди за далаверите в СУ всички ме нападнаха! НА ВИ сега!!!!

362

Анонимен

преди 2 години

Искам Бла, бла, бла

361

НЕ ГЕРДЖИКОВ!

преди 2 години

Този, който ще върне нормалността в политиката се казва Джоузеф Байдн и това ще стане не чрез избори с участие на антиконституционни партии /етнически и путинистки/, а чрез ядрена война и сразяване на феодалните империи.Времето наближава, но червените *** не могат да разберат това, защото са не информирани.

360

Анонимен

преди 2 години

Абе,като си толкова сигурен,че ще върнеш нормалността в политиката,защо не подадеш оставка като ректор?Аааа,защото те е страх да не паднеш от два стола на земята.