147

Магистралите

преди 2 години

А строежа на пътища защо спряхте бе, Асенчо?!

146

ГРОБАР

преди 2 години

Крадеца говори за кражби ХА ХА ХА

145

Анонимен

преди 2 години

Е досега не ги ли спряхте? Няма един осъден от вас за кражба от национален калибър.

144

за сведение

преди 2 години

Този измамник е двойка със културиста и измамник, който продал фирма на клошар със задължения от 1,5 милиона лева към държавата.

143

Щщщ

преди 2 години

Единият крадец на инт. собственост, другият лъжец за гражданство, другият ддс крадец.

142

Баба Евпраксия

преди 2 години

И внука е в Харвард. Там не било, като преди. Сега било слободия и трансхуманизъм.

141

Анонимен

преди 2 години

2-3 на трола на Продай България тука скачат на амбразурата да бранят Кокорчо. :))))))))))))) Смешно и жалко. Марионетки при това ниско- интелигентни

140

Анонимен

преди 2 години

Ти ли бе крадльо ще спреш кражбите?

139

Прав е АсАн Василев!

преди 2 години

При Бойко Борисов имаше пари за всичко, защото нямаше кражби, а дойдат ли комунистите на власт, първата им работа е да вдигнат цените на храните и да източат спестяванията на народа от банките.

138

пияница мистик

преди 2 години

Най-обичам крадец, съден в Лондон и САЩ да дойде като нов месия да ме спасява и да ми говори как ще спре кражбите, за да има за народа :))) Още по-добре е обаче, като сложат за шеф на данъчното крадец, ощетил държавата с данъци за милион и половина и прехвърлил след това фирмата на неук ром. С такъв човек всички данъци ще се събират на 100%, особено от фирмите на близките му авери. Ама черешката на тортата е като ти изтипосат лъжец за министър-председател :))) Ама поне ще се хвалим, че е канадец

137

Димитър Георгиев

преди 2 години

Този ако беше можещ човек,щеше да оправи първо себе си.На 45 г. се сетил, че талантът му е да оправи държавата.Ще я оправи точно толкова,колкото е оправил съдружниците си в Англия,дето още го съдят че ги е ограбил.

136

измамник

преди 2 години

Кокорчо е завършен измамник, осъден за кражба на интелектуална собственост. Той в Англия окрал съдружника си, а вие очаквате от българите на не краде ли? той затова е тука, да краде. Те с обра.тния Кирил Лъжата май са двойка.

135

до аре бегай бе

преди 2 години

За половин година само празни приказки и мъгляви обвинения.През това време се оказа че котаракът на снимката си е ограбил съдружниците в Англия, хората си направиха труда до дойдат до България и да ни предупредят.А възлюбления му приятел назначен за шеф на НАП се оказа изършител на кражба на данъци скромно само 1,5 милиона.И сега купените и с парцалките медии ни агитират колко готино ще стане ако гласуваме за тези из мамници.

134

Анонимен

преди 2 години

Спря ме един клошар, който беше с повече от брутален външен вид! Забелязах, че говори много културно, дадох му 5 лв. Каза ми, че е бил учител по история до 2007г., когато са го съкратили поради проблеми с алкохола. Не му обърнали внимание, близките му са го изхвърлили и станал клошар. Имал 20 години учителски стаж. Както винаги властта си затваря очите пред тези хора, а имат голяма нужда от помощ! Събират уличните кучета, къпят ги, хранят ги, а тия хора да умират! Да помислят поне малко за тях!

133

Промяната..

преди 2 години

Че нали ги бяхте спрели. Вие управлявате от 6 месеца насам. Подменихте всички високопоставени и т.н. Аман от нови спасители

132

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Тиквени *** тук , днес е хиперактивен , пише коментари на поразия - 90% под статията са негови . Ама кранчето спря вече , късно е да се напиняш , пак по кофите ще ровиш

131

Анонимен

преди 2 години

Асене, то вече стотици милиарди ги откраднаха мутрите през последните 12 години. Не е достатъчно да се спрат кражбите, трябва и възмездие за крадците.

130

Анонимен

преди 2 години

Как да му вярвам, като знам, че всички, които искат да се намърдат в парламента лъжат, като на световно първенство...по надлъгване?

129

Анонимен

преди 2 години

Ако имахме безстрашна и независима прокуратура щеше да се самосезира и да ги развърти и двамата нахалници -КирилчУ и АсенчУ! Ако пък се окаже, че първият е с канадски гражданство, да го поразкара из съда, та по възможност и килиите да види!

128

Анонимен

преди 2 години

В Тубата, платените ***, които защитаваха Бойко, сега се хвърлят на амбразурата да защитават Асен и компания и да ги величаят.