167

Анонимен

преди 2 години

При Боко, имаше кражби ама имаше и пари за всичко + магистрали, вие уж спряхте кражбите ама няма за магистрали. Асенчо, лош счетоводител си.

166

HePoH

преди 2 години

На всички е ясно, че тези двамцата са марионетки.

165

пияница мистик

преди 2 години

"Асен Василев: Ако не спрем кражбите, няма да има пари за нищо" === Тоест, ако го четеш в контекст крадеца Кокорчо ви казва следното: "Понеже сме ултра некадърници, вече изхарчихме какво имаше в хазната от Борисов, спряхме и откраднахме парите за Хемус, ББР вече дава стотици милиони необезпечени кредити само на наши хора и като я източим ще фалира, та после като срутим държавата ще ви кажа" Ами ей на, не можахме да спрем кражбите и затова фалира БГ. За което разбира се Борисов е виновен" :)))

164

Анонимен

преди 2 години

Асене, икономика не се прави само със спиране на кражби, вие спряхте най-голямата част от икономиката, строене на инфраструктура, това ще удари хиляди хора свързани с тоя отрасъл на икономиката, ефекта ще дойде след година, тогава вече ще е късно да почвате наново, защото много работни места ще са загубени и фирми ще са фалирали. Тогава ти ще потънеш в забрава и някой друг ще трябва да ти оправя пакостите.

163

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикЯ ми обясни как служебното правителство е видгнало цените и съответно как ГЕРБ ще ги свали?

162

ТИ

преди 2 години

си 1 който ще влезе в затвора за кражби в огромни размери

161

Анонимен

преди 2 години

Пич, тая работа със спирането на кражбите се изтърка, вече сте от 7 месеца на власт, да сте ги спрели тея кражби и да сме цъфнали и вързали, защото всичко отива на зле?

160

Сатир

преди 2 години

Общи приказки. Да поговорим конкретно за новото дереже на БРР. Кои са бенефициентите. Кога и как ще връщат? Връщат ли? Писна ми да ме правят на *** евтини спасители . На всякакви пишещи за кражби - разгледайте последните 36 г. Може и нещо да Ви просветне.

159

Анонимен

преди 2 години

Сега кой краде бе хасенчо? Нали вие сте на власт? Крадецът вика дръжте крадеца!

158

пияница мистик

преди 2 години

Интересна работа значи. При Борисов се крадяло много, пък цените на храната и на тока не мръднаха 12 години. Средната заплата скочи двойно, че и тройно. Дойдоха тези, дето не крадат, уволниха всички кадри на Борисов, сложиха си свои хора и всичко скочи - ток, бензин, , парно, храна с 50% нагоре :))) Абе май беше по-добре да не ги спират тези кражби, нали? :))))))))))))))

157

Анонимен

преди 2 години

Туй комунистическо чадо се заплети в лъжите си. Уж бяха спрели кражбите, сега пак щели да ги спират. Абе лъжи, мажи, кради, докато те изгонят. Това е веруюто на комунистите.

156

Факт

преди 2 години

Заради кражбите по времето на Бойко Борисов, сега сме с най-ниските доходи в ЕС, далеч зад останалите.

155

Реалист

преди 2 години

От 4 месеца, откакто ги има двете служебните правителства, се опитват да спрат кражбите, но без изчегъртване на модела Бойко Борисов, вкл. и от прокуратурата, кражбите трудно ще бъдат спрени.

154

Анонимен

преди 2 години

При Бойко и с кражби имаше... Факт

153

Анонимен

преди 2 години

За да се спрат кражбите, трябва прокуратурата да заработи, а не да е чадър над мутрите, както е сега.

152

Голям Виц

преди 2 години

Крадецът Асенчо от ПП щял да спре кражбите ?!

151

кой ми сра в гащите

преди 2 години

От половин година все слушаме, че ще спирате кражбите. Сега кой краде бе нещастнико, нали вие сте на власт?

150

Анонимен

преди 2 години

Кажи го на любовника си Спецов!

149

Анонимен

преди 2 години

Ората са гладни и озверели.

148

Анонимен

преди 2 години

За тези 4 месеца и нещо, откакто има две служебни правителства, прокуратурата защо не се задвижи по сигналите на служебните правителства, а прикрива кражбите на мутрите?