27

Анонимен

преди 2 години

Така е анонимен 31. Само че лично Бойко Борисов и ГЕРБ бяха тези които отстояха българския интерес, като не допуснаха заселване на мигранти в България на квотен принцип и блокираха приемането на Истанбулската конвенция. Някой да е чул да се оплакват, че ни се оказва голям натиск? В момента правителството на фигуранта на ул. Козяк- Румен Радев умишлено хленчи че се оказвал голям натиск (което не е вярно) за да подготви общественото мнение за отблокиране на Скопие, което ще направят Харвардците.

26

Анонимен

преди 2 години

РСМ с нейната институционализирана българофобия няма място в ЕС. Който български премиер се пречупи и ги пусне ще свърши на бунището на българската политика и история. Много по-лошо от Иван Костов.

25

Анонимен

преди 2 години

Какво като имало натиск?Такъв имало и ще има за много други работи.Я за емигранти,я за газ и за какво ли още не.Политиците са за това,за да отстояват българският интерес, и лобират за страната,а не да се оплакват.Да си вършат работата,иначе да се махат.България също може да изнудва чрез натиск и действия и трябва да го прави,а не да е вечно солидарна с този или онзи.Просто е като фасул.

24

Фуражки Вън !

преди 2 години

Вън некадърните фуражки от президентството - съсипаха България !

23

Loyko

преди 2 години

В България има много повече македонци,отколкото българи в Македониа. Това,че ние сме ги асимилирали чрез всяко ново поколение записвайки го като българи,не може по никакъв начин да се изтрие родовата памет.Нашите псевдо патриотични напъни са само за вътрешна консумация.Истината не ни харесва.

22

Анонимен

преди 2 години

До Едно: Историята показва, че необратими процеси няма. Трябва само твърдост, упоритост, фанатично преследване на целта и последователност, независимо кой е на власт.

21

Анонимен

преди 2 години

Гърците ги накараха да си сменят името, сега взеха на нас да ни се репчат.....хахахаха :))) Чак почнаха да ни горят знамето, ще кажеш ние сме накарали гърците да ги унижат :)) Опитахме с добро, признахме им първи държавата, гледахме да не се месим в развитието им, ама те си го просят хорицата, явно не знаят колко лош може да бъде "татарина" :)))

20

Естественно

преди 2 години

Естесвенно ,е че има натиск ! Натиск има и за много други неща , и се използва нашата наивност да вярваме че някой ни е приятел : Германия , Америка или който и да било !!! Нашите недостатъци като : алчност , злоба , дребно хитреене и разединение се използват максимално срещу самите нас !! Ние сме член на ЕС и НАТО само за слугинаж , но без никакво уваженое , но уважението е нещо което сами трябва да си извоюваме - НИКОЙ няма да ни го сервира със нашето подмазваческо и натегаческо поведение !!

19

Анонимен

преди 2 години

Македония може да влезе в ЕС само като част от България. Вечно вето за Макетата, докато не признаят, че са българи, предали род и родина. Сърбите са най-долното племе в Европа. Те стоят в основата на всички гадости, които се случиха и случват на Балканите. Сърбинът е подъл, двуличен, страхлив, наглец. Макетата са прихванали от сръбското лицемерие и наглост. Но сърбинът не става за войник, защото има заешко сърце. Затова във войни винаги сме го биели, защото българите се бием винаги като лъвове.

18

Анонимен

преди 2 години

Единственият начин е да се използват термини от рода на "македонец с български произход" и "българин с македонски произход". Така и двете страни ще направят минимален компромис, а историческата истина ще се запази в 99%. Както има руски евреи, български турци и т.н.

17

Анонимен

преди 2 години

Първи ги признахме от област на СФРЮ-1 република, в самостоятелна република как БЮРМ след туй с териториална цялостност за съществуване,самостоятелност за организиране на обществен живот и стопанство по подразбиране или независимост,което ние придобихме с много борба за обществена-икономическа-стопанска-културна-религиозна независимост с организационни модели,начини,методи за съществуване в разните арени обхванали ни в техните разширения колониални с унищожение на принадлежност вяра и държавност

16

Анонимен

преди 2 години

До ОбективноМи дедо ми е бил старшина през ВСВ, посрещнали са го с храна и целувки в Скопие, сега се пишат сръбски макета, как да го разбираме това :))

15

Едно

преди 2 години

Нещо трябва да проумеем:Македония е загубена кауза!Колкото и да ни боли,това е истината!Само вреди и никаква полза за България!Никога няма да станем един народ!Коминтерна и сръбският шавинизъм си свършиха работата перфектно!

14

Анонимен

преди 2 години

Толкова за европейските ни "партньори"

13

Обективно

преди 2 години

САМО ДУМИ ЗА ЗАЩИТА НА ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА, НЯМА ДЕЛА, НЯМА ДОРИ МЕДИЙНО ПРИСЪСТВИЕ НА ИСТИНАТА В СТРАНИТЕ ОТ ЕС!!! НАПРАВЕТЕ ПРЕДАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ , НЕМСКИ И ФРЕНСКИ, НЕ САМО НА БЪЛГАРСКИ, НИЕ ИСТИНАТА СИ Я ЗНАЕМ! ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ЧОВЕЦИ В БГ!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Тия българи вече НЯМА да станат.Прадедите им може да са били българи. Само си печелим врагове и усложняваме живота.

11

Анонимен

преди 2 години

Харесвам и изтока и запада,но това идеализиране на запада и демонизацията на изтока ми идва в повече.България трябва да търгува и с двата полюса,да има приятели,пазари,стокообмен.Все повече ми заприличва като борбата между Сащ и СССР по време на студената война,а това вече не е добре.

10

Анонимен

преди 2 години

Скоро нема да влезат, ако изобщо влезат в ЕС макетата :))) Сърбите никой не ги харесва в Европа, дори Русия знае че са двуличници, те немат шанс изобщо, докато макетата имат минимален шанс, естествено ако си признаят, че са с българско потекло :))

9

dakotabg

преди 2 години

Трябва,да имаме твърда позиция по въпроса,въпреки натиска!Вратата към Азия е при нас...

8

До анонимен 8

преди 2 години

Република Северна Македония не е ли малка държава? Защо се опитваш да внушиш че на Европейския съюз приемането на РСМ е едва ли не въпрос на живот и смърт? Смяташ че ще спрат евросредствата на една държава с 7 млн. население и БВП от близо 70 млрд. долара, за да приемат на всяка цена една псевдодържавичка с 1,5 милиона етнически разделено население, абсолютно импотентна във вътрешен и международен план? РСМ дори не е в състояние да си осигури сама ваксини и да си угаси сама пожарите.