168

А той Борисов

преди 2 години

Има гадния навик да задава гаднички въпроси например:Аз с лидер на партия ли говоря или с водещ на тв шоу!Аз мога да задам още по-гаден въпрос:Аз с бивш министър председател ли говоря или с нарушил конституцията религиозен лобист?

167

Охлюв

преди 2 години

Герджиков допусна фатална грешка като прие подкрепата геръп

166

Истината

преди 2 години

Не Радев,ти разделяш нацията,като непрекъснато злобееш срещу него и го обиждаш.Не можеш да преживееш,че Радев има 66% рейтинг,а ти само 15%.

165

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен ... Ако съдим по последните данни на социолозите хората които подкрепят ББ не са толкова малко, поне 600 000, които са достатъчни да осигурят мястото на ГЕРБ като 1-ва политическа сила, а тези които подкрепят радеФ ще се видят на изборите, когато с/у него застане проф.Герджиков ... !!!

164

Анонимен

преди 2 години

Борисов е милиционер. Точка.

163

Странно,

преди 2 години

Какъв "мъж" бил Фигурантът Радев ,а неговите клакьори реват, защо ГЕРБ подкрепили Професора! Ами нали Радев е велик бе ,какво ви притеснява!

162

Анонимен

преди 2 години

С какво от казаното от мен не си съгласен,че изтри мнението ми???????????С това,че това нещо освен Крадливо и Нагло е Злобно и Жалко или ???????

161

Анонимен

преди 2 години

Близнашки,Герджиков?!

160

Е разбира се:

преди 2 години

Хьод не бил толкова виновен нали - той само бил сляп и глупав, Локи му сложил тая стрела в колчана дето да може да убие Балдр, но този, който не може да бъде убит наказва глупостта без значение обстоятелствата!

159

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно, ако всички баджанаци на Радев гласуват за него, ще спечели от раз.

158

Азимов

преди 2 години

Радев е баджанак с доста хора. ;)

157

Виктор

преди 2 години

Раде, Деса ,Би-..во-,..Лица Йотова да си събират скъпите дезайнерски парцалчета от Бояна,защото Радев приключва- ще бъде бит от Герджиков като маче от дирек.Вицепрезидента на Герджиков ще бъде една хубава жена Невяна Митева -подполковник от въоръжените сили бивш пиар на ВВС шампион по плуване,участвала в Олимпиадата в Сеул класирана на 6 място.Мъжът и брикаден ген. Явор Митев е командир на бригада ,,Специални сили"Шансове ,за Радев 0000

156

Северът

преди 2 години

И северните старейшини отменяли този ден и това изгубено време всяка година не робувайки на условности като календара. Смятали, че тази условност е улеснение, но не нещо особено, което да определя живота на хората. Но в този ден, несъществуващият ден бил денят на онзи, който не може да бъде убит и се носят легендите, които са породили едно изказване за това как някакъв бръмбар се движел по някаква безкрайна повърхнина на Айнщайн! Което нали е относително, ама не по Гайдарски!

155

Я

преди 2 години

Президентът е прав ,Боко защо намеси съпругата му,ами ние ако почнем да месим оная дето има дете от теб живееща в Барселона,осигурена от нашите пари, данъкоплатци,то не бяха магазини,жилища ,екстри и т.н.ама спри се бе г у и н о да коментираш жената на президента,твоята къде е, всички май са от Дунав мост.знай ,че когато вола рие пръста ,тя пада върху него.ставаш за посмешище,не те ли съветват съветници.

154

Анонимен

преди 2 години

Лоестият да не се обеснява като ученичка,ами да вземе и да се изправи като мъж срещу Радев на предстоящите президентски избори!

153

Анонимен

преди 2 години

Герджиков е поет.

152

БОЙКО Е ПРАВ!

преди 2 години

Но аз съм убеден, че дори сега метежниците и чалгарите пак да изберат Фитуранта, през пролетта ще има нови президентски и парламентарни избори и тогава достойният българин Герджиков ще оглави българската нация. Желая му успех и призовавам всички европейски българи да гласуват за проф. Герджиков! българин

151

Фифи Перото

преди 2 години

Т'ва е името на някаква порноактриса, но и също така метафора за побъркан човек! Използвана от няколко хора в този град .... Едни такива музовири ....

150

Стефан

преди 2 години

По думите му Радев се държи като президент, премиер, диктатор и управляващ. Каква безпомощност издава това изречение, първо Радев Е ПРЕЗИДЕНТ, второ има действащ премиер и това Стефан Янев, трето бил диктатор, ако беше такъв нямаше Гешев и кохорта та му от *** да арестуват някой в президентството отделно си имаме Конституция и той НЕ МОЖЕ да я нарушава защото носи отговорност и МОЖЕ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ защото е ИСТИНСКИ генерал, и трето той е УПРАВЛЯВАЩ президентството и ГЛАВНОКОМАНДВАЩ.

149

Анонимен

преди 2 години

Супер. Зеленият чорап изпадна в истерия.