208

до 219

преди 2 години

Ей за такива като тебе дето не виждат по-далече от носа си сме на този хал. Ти не виждаш ли, че в цял има енергийна криза, която ще се залбочава тебърва. На тоя избирател Радевите министри му виновни. Ами ако виновен е измисления ко вирус и не само у нас? Поинтересувай се какво става в щатите, примерно и как им се срина стандарта.

207

Bai Van

преди 2 години

Бацето с трите си мандата така ни обедини, че даже ни обедни и обиди, е верно не можа да мине бай Тошо като обединител, но се постара.Да и сега му е време за заслужена почивка от държавното разточителство, да не кажем еднопосочен туризм при Пеевски.

206

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РАДЕВ

преди 2 години

Той ще ви заведе в Евразия при мюсюлманските интелектуалци. Прав ви път! европеец

205

анонимен

преди 2 години

Всички нес-рет-ници , ком-плек- сари и облъчени с лъжи ще гласуват за РР. Те няма какво да губят , защото нищо нямат , но понеже са злоб-ни , ще се кефят и другите хора да обеднеят като тях от жестоката инфлация.

204

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха-ха..................................................................... Управлява 3 мандата, щото фалшифицира изборите. Цецо е свидетел. ЕИ не знам какво толкоз е построил. Само знам, че в края и на трите му мандата сме ПОСЛЕДНИ В ЕС , И НЕ САМО, ПО ВСИЧКО. А ти си приказвай, не ми пречиш.

203

Анонимен

преди 2 години

*** разбира се че социологията за момента е добре щото бая пари наливаш на социолозите си да те лансират на първо място.Но пак ще се сгромолясаш както на последните избори и партията ти пак ще е в изолация.

202

Аман

преди 2 години

Оставете Радев за президент и ще се гласува да се внесе за всеки персонална машина за гласуване на цени от 50 000 лева без ДДС и без разходите за подръжка! И защо никой не пише на кого е приближена фирмата дето внася машините?Защо е само една? И как така нещо като таблет струва колкото 100 таблета? За да се купят ще изтеглят заем който ще се връща следващите 50000 години!Аман от Радев,Радевчета,Ради и Радовци!Просяци ще ходи и без тояга даже!

201

безпартиен

преди 2 години

Като знам колко ни вдигнаха Радевите министри цените и магаре да предложат от ГЕРБ за магаре ще гласувам.

200

Марко ли е тоя

преди 2 години

Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде избран за президент!!! Въпроса в случая е: Е ЛИ проф. ГЕРДЖИКОВ МАГАРЕ!!!!

199

Анонимен

преди 2 години

Сбогом и на ГЕРБ и на Герджиков след изборите

198

Анонимен

преди 2 години

Губиш с този кандидат! Ако беше Бойко се кандидатирал, може би имаше някакъв шанс. Има много лелки дето си го харесват. Но това мекотело, просто забрави. колкото и дипломи да има, за другото знаем, че лъже, това с независимия и обединител, но аз съм човек естет, не може Ректор на университет да си вдигне панталона до гушата....Този не става!!! Ние вече Плевнелиев си имахме.

197

Анонимен

преди 2 години

Какъв обединител е този? Аз не искам да се обединявам с мафията. Искам да се изчегърта. Първи на изборите ПП. Президент - Радев. Каквито и овехтяли академици от соца да ми влачите по медиите, няма да гласувам за това гербарско магаре!!!!

196

Анонимен

преди 2 години

Бойко стига с тези номера от селски вечеринки. Твоят Президент на чекмеджето ще има точно 15 минути слава. С този избор, ти публично поздрави Румен Радев за победата.

195

Стига бе!

преди 2 години

Стига сте разпилявали гласове!Всички срещу крадливото статукво на ГЕРБ и ДПС!Всички за Радев и Подкрепяме промяната, бой още на тур на президентските избори и Подкрепяме промяната - първа политическа сила! Това е начинът да изтрием от политиката толупа и оня с турската прародина!

194

fsdgf

преди 2 години

Гласувайте за Костадин Костадинов. Нека изненадаме и Герб, и Радев, да знаят, че не са само те на политическата карта!

193

Избирател

преди 2 години

Анастас ГЕРБерджиков, новото магаре на ГЕРБ! Регистрацията му се прави от юристите на ГЕРБ, избран бе за ректор на СУ с подкрепата на Бойко Борисов, сега ще ми се прави на обединител. Пешка герберска, какъв обединител си с подкрепата единствено на ГЕРБ и още някоя *** слугинажна партия около тиквата? Студентите затова ли протестираха? Повтаря герберските опорни точки като папагал. Договарят и подкрепа от ДПС. Безгръбначно мекотело.параван на мафията!

192

Анонимен

преди 2 години

Добрия,лошия и Злия - български игрален филм.

191

Ехеее,

преди 2 години

Колко му се иска на Фелдфебела да раздава присъди, и да се вживява за Самодержавец от азиатски тип !Добре че в Българите все още е останал някакъв инстинкт, и това ще си проличи на предстоящите избори!

190

Ха-ха-ха

преди 2 години

Борисов с "престъпното" си мислене бил управлявал три мандата? Не тролчета мили, ако бяхте свършили и една малка част от това което ГЕРБ направиха през своето управление, нямаше да управлява три мандата! Хайде да си припомним на кого спираха Еврофондовете за кражби и далавери...на Станишев и Орешарски! И то всичките фондове! И нека напомним, че и досега плана за възстановяване още не е подаден към Европа!

189

Убеден

преди 2 години

За България няма бъдеще и нищо добро не ни очаква , докато има такива като Борисов в политиката - *** , Злобен , Алчен , с БАНДИТСКО мислене и инстинкти !!! Създава хаос и сее разединение , а после се прави на загрижен и търси някакви измислени " обединители" , но само ако той лично може да ги командва без да има достойнството да носи отговорност - Елементарен принцип за манипулация на бедните и невежите , които той сам създаде със престъпното си "управление " цели 3 мандата !!!Долен индивид