32

Анонимен

преди 2 години

Тая сигурно се е ваксинирала, за да е в Рим на шествие. От това не се притеснява, но от топлото време очевидно има неистов страх. Победиха ковид, та сега ще се "борят" с климата. Това е като битките с вятърни мелници...

31

Анонимен

преди 2 години

трябва да си бил ада за да твърдиш това.

30

Aнонимен

преди 2 години

Като хората не се сещат за климата и какво става, ще се запълни нишата на активистите. Реално сме прескочили двата по-благоприятни сценария и нещата не вървят добре. За справка - летните кризи, температури, наводнения. Ако така продължава, ще става все по-бързо. Може да е весело да гледаш банани в Швеция, но на много други места току виж е невъзможно да се живее изобщо. Изчезване на видове, изчвзване на храната ви.След 50 години. Тогава?

29

Анонимен

преди 2 години

Ами права е, това лято и въобще от няколко години лятото си е същински Ад!!! 40 температура и повече...А що се отнася до Грета, какви уроци, тя вече си е начертала бъдещето след училище?! Знаете ли колко пари има вече в банковата си сметка? И яко лоби. онзи ден я гледах как говори на един митинг - ами тя е перфектен оратор, може и актриса да стане! А ако беше в България, щяха да й лепнат диагноза аутист и да я съсипят за 1 година!

28

Анонимен

преди 2 години

Тогава върви в ада, Грета! На мен си ми е добре, по-топла зима, по-малко за огрев, Дървеница само за скарата! А ти *** да зимуваш в ада, Грета!

27

Анонимен

преди 2 години

Дайте я на Джо да байдъняса!

26

o/o

преди 2 години

ама тея *** от ада ли идват? да си стоят там като е по хубаво.

25

Грета

преди 2 години

Държа микрофон а си мисля че съм хванала ..р

24

Асан

преди 2 години

Да ги забират в ТВУ Бойчиновци :)))

23

Анонимен

преди 2 години

В Швеция, социалните служби къде са? Тя защо не е на училище? Моите ако отидат, до седмица са ме привикали за обяснения. Кой и спонсорира цирковите турнета по света? Както стигна до Америка с лодка за милиони, я да си вземе 2 чифта обувки и пеша при Китайците да протестира. По пътя, може да изкачи и Еверест да протестира оттам малко.

22

Сосидж

преди 2 години

Днес ходих до Варна и беше хладно да ви кажа. Не посмях да сляза до първа алея, че много студен вятър духаше. Та Гретхен да си гледа там държавата и да не се обажда.

21

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа се връща пак там!

20

Алекс

преди 2 години

Това момиче пак не ходи на училище.Без образование я чака тежко бъдеще.В един момент ще се окаже ненужна на кукловодите,които са зад нея.

19

Анонимен

преди 2 години

Поздрав за Грета от Карлуково.

18

Ценител

преди 2 години

Тази вече става за...

17

мак

преди 2 години

Пак повтарят това, за което се говори от години. Много оригинално, няма що.

16

Тео

преди 2 години

Някой масово не одобрява, но да покаже доводи - няма! Думите са едно, действията - друго! Как ще накараш държави, в които е концентрирано 5% от населението на земята и използват над 30% от ресурсите и да спрат? А тази ножица продължава да се разтваря. Но това бедните младежи не го отчитат. Още едни хипита, водени за носа. Човечеството не е тръгнало на добре.

15

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен==да,и аз забелязах и щях да напиша нещо подобно...Дали ще я използват и в друг смисъл,не само като "агитаторка",като стане на 18?

14

Хахаха

преди 2 години

Прифорсирах си 300D-то няколко пъти по случая

13

Анонимен

преди 2 години

Грета започнала да издува пазвата... май ще стане страшна мадама докато навърши 18 години. Чакаме!