104

Анонимен

преди 2 години

До ЖалкоНема за какво да благодарим на СЪВЕТСКАТА армия, не сме ги канили да ни освобождават от "ФАШИЗМА", те сами се поканиха :)))

103

Жалко

преди 2 години

Уважеми братя варв... ааа пардон - българи Миналата седмица се върнах от Виена. Там паметникът на съветската армия се поддържа безупречно, не знам ние от къде се извъдихме такива ненормалници...

102

Анонимен

преди 2 години

Единстеният паметник построен за армия която седя тук като трън в ...ка, докато не сложи комунстите на власт. Заради тая армия бяха избити хиляди бъргари и отворени концлагерите. Заради комунизма който донесоха хиляди български момчета бяха избити по границите ни , а на граничарите даваха дагради.

101

Анонимен

преди 2 години

Един *** е написал колко много кремиковско желязо е влезли в паметника. Тази бетонна глава трябва да знае, че Кремиковци работи от 63г.Всички *** са един дол дренки, като русофилите - безмозъчни.

100

Анонимен

преди 2 години

Не ремонт, а разрушаване. Ще даря 20 000лв. за тази кауза.

99

те така десните

преди 2 години

"РЕМОНТИРАХА" мавзолея и сега е една голаНАРКОМАНСКАливада...Не искам още една такава ливада!!!!

98

А Х

преди 2 години

Ако няма кой да сложи експлозивите,аз ще кандидатствам.Ще ги сложа абсолютно безплатно и ще я бутна тази грозотия.

97

Булдозера

преди 2 години

Типично в десно-либерален КОСТОВИШКИ стил...да БУУУТАМЕ/пардон/да "ремонтираме" дрУгАрЕ и дрУгАркЕ...

96

Анонимен

преди 2 години

Баща ми бог да го прости е бил 30 годишен и е участвал в строежа и ми е разказвал че този паметник ще надживее 100 поколения. Толкова много кремиковско желязо е вградено в него и най якия цимент че с тях можеше да се построят 5 блоко на 7 етажа. Облицовката е от Мрамор. Поради атмосферните влияния може да се отлепи някоя плоча но за падане на паметника и дума неможе да става. Да погледнат чертежите в архивите и ще им стане ясно за какъв строеж става въпрос.

95

и те така

преди 2 години

по евтино ше е да го бутнат , а и е крайно време тия комунистически маркери да бъдат премахнати .

94

Анонимен

преди 2 години

Ердоган и Путин завчера си пиха кафе в Сочи.А Ердоган си направи устата,че щели негови войски да минат през бг,ако има проблем с гърците.Та тъй,ще ви видим смели български лъвове,пардон гей..ове ко ша праите.Ще се биете ли или ще се нагупите.

93

Е ле па тоя...

преди 2 години

Десните розови *** не можаха да бутнат паметника и сега искат да го"РЕМОНТИРАТ"...а Трайчо с лигавничето съвсем се излага....то бива мераци за бутане ,амаЧАКпък толкоз...ми идва в повече!!!!

92

Анонимен

преди 2 години

Ние воюваме на тяхна страна на края навойната,даваме 30 000 жертви и те ни обявяват война и ни окупират..е това е истината,че и паметник сме им вдигнали и то най-големия в София,няма такъв просттт народ.

91

български избирател

преди 2 години

до Анонимен-99....То и сега си е зоологическа...огледай се наоколо и ще видиш мнОООго редки екземпляри, които с пяна на устата спрей и бои цапотят паметника...!Последният екземпляр беше един виден столичен умнокрасавчик политик от роднинската партийка "ДА ЗАГРОБИМ БЪЛГАРИЯ"...името му е....той е....това е банкера и бивш кандидат за кмет на София...МАРТИН ЗАИМОВ...да го шибатАНАДОЛСКИТЕманафи...!

90

Анонимен

преди 2 години

Чета кой тоз Трайчо Трайчев.Пише македонски българин.Ко туй?

89

Пенсионер

преди 2 години

Не пипайте паметника. Хора който не са сложили две тухли една върху друга през целият си живот, се изказват неподготвени. Направете друг паметник, по-голям, по-красив, вечен и тогава се докоснете до този.

88

Аамед мелиоратора

преди 2 години

Я па тоя...кмет Трайчо....май иска да ме копира по некомпетентност в областите на архитектура,конструкция и здравина...а *** моя Цанков камък ...е ехеее...къде къде по ...ТАКА...тъй че,още бая корички лебец има да руча докле стигне моето ниво..

87

Пешо Питанката

преди 2 години

От кога Трайчо Балалайчо започна да разбира и от паметници и монументи...е ле па и от конструктивното им състояние????Бреййй, ще се окаже че е скрита лимонка-архитект тесен специалист по паметниците на КОМУНИЗЪЪЪМА....

86

Анонимен

преди 2 години

Че ко му бе на мавзолея тутанкамон още си го пазят

85

:D

преди 2 години

Трябва да го ремонтираме! Не можем да го махнем, защото ще разсърдим окупаторската братска Россия.